SUPER CENA za profesionalno izdelavo piercinga z vključenim nakitom iz kirurškega jekla v Kozmetičnem salonu Kolodvorska! Izbirate lahko med različnimi predeli telesa: ušesa, popek, obrvi, nad in pod ustnico ali nos!

Kakovosten piercing po vaši izbiri!

25,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Piercer najprej razkuži določeni del telesa, nato sledi natančno pozicioniranje. Za pozicioniranje si je treba vzeti dovolj časa, saj bo uhan v telesu dolgo. Šele, ko je posameznik zadovoljen s pozicijo se pripravi na piercing. Običajno je najboljše, da ste v času izdelave piercinga v ležečem položaju, saj se telo takrat sprosti. Piercer mora pred strankinimi očmi pripraviti set orodja, ki mora biti sterilno (vedno nova igla, rokavice, sanitetni material, uhani in sterilno orodje).

OPOZORILA PRED POSTOPKOM: pred postopkom ne uživajte psihoaktivnih substanc in bodite trezni. Od zadnjega obroka naj ne minejo več kot 4 ure, in če je le mogoče, se izogibajte jemanju aspirina ali drugih sredstev, ki redčijo kri. V primeru, da imate kakršnekoli zdravstvene težave ali posebnosti to nujno omenite. Piercanje ni priporočljivo za ženske v času nosečnosti.

Ponudba je del kategorij: