Prvomajske počitnice 2 osebi v hotelu Atrij 4* Superior Terme Zreče: 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni 2+2 sobi + 1. otrok do 11,99. leta in 2. otrok do 4,99. leta gratis + neomejeno kopanje v termalnih bazenih + 1x vstop v Savna vas + uporaba kopalnega plašča in kopalnih brisač!

V mirnem okolju Zreč, na obronkih zelenega Pohorja je odličen prostor za popoln zimski oddih. Za zabavo pa bo poskrbela animacija za odrasle in otroke.

hotel Atrij 4* Superior Terme Zreče, Slovenija
hotel Atrij 4* Superior Terme Zreče, Slovenija
hotel Atrij 4* Superior Terme Zreče, Slovenija
hotel Atrij 4* Superior Terme Zreče, Slovenija
hotel Atrij 4* Superior Terme Zreče, Slovenija
hotel Atrij 4* Superior Terme Zreče, Slovenija
od 206,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,03€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
hotel Atrij 4* Superior Terme Zreče, Slovenija
Poglej ponudbo
od 214,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 15 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 14 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 14. do 7. dneva pred prihodom 40 % končne cene, od 6. do 4. dneva pred prihodom 50 % končne cene, od 3. dneva pred prihodom ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom in kopanjem za prvega otroka do 11,99. leta na pomožnem ležišču; brezplačno bivanje s polpenzionom in kopanjem za drugega otroka do 4,99. leta v postelji s starši; brezplačna turistična taksa za otroke do 6,99. leta; brezplačna prijavnina za otroke do 17,99. leta.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s polpenzionom in kopanjem za otroka od 12. do 13,99. leta na pomožnem ležišču z 30% popustom; bivanje s polpenzionom in kopanjem za osebo nad 14 let na pomožnem ležišču z 10% popustom.
  • Obvezna doplačila na recepciji: 3 €/osebo/dan za turistično takso; 1,50 €/dan za otroka od 7. do 17,99. leta za turistično takso; 3 €/osebo nad 18 let za prijavnino.
  • Možna doplačila na recepciji: 10 €/dan za otroško posteljico; 25 €/dan za osebo nad 14 let za kosilo; 17,50 €/da za otroka do 13,99. leta za kosilo.
  • Prijava od 14.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za 2 osebi v hotelu Vital 4* Terme Zreče: 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi z balkonom in možnostjo 1 pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 3 odrasle osebe in 1 otrok do 4,99. leta) + minimalno bivanje 2 zaporednih nočitev + neomejeno kopanje v termalnih bazenih + 1x vstop v Savna vas + uporaba kopalnega plašča in kopalnih brisač + 1x spust po Adrenalinskem sankališču Zlodejevo na Rogli za otroke + 1x spust po toboganu Poti med krošnjami (vstopnica Pot med krošnjami Pohorje z doplačilom) + program aktivnosti in animacije za majhne in velike + brezplačno parkirišče na prostem + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hotel Atrij Superior 4* se nahaja v mirnem okolju Zreč. V bližini hotela so bankomat, trgovina, gostinska ponudba, pošta.

Dvoposteljna soba ima posteljo z dvema ležiščema, kopalnico s tušem ali kadjo. Na voljo je kavč, ki služi kot pomožno ležišče, televizor, internet, sef, minibar, klimatska naprava. Soba ima balkon.

Na voljo kombinacije zdravih in okusnih jedi, ki so lokalno pridelane in prilagojene sezonskemu času. Uravnotežena prehrana, dietetika, prehrana za športnike ali vitalni meniji so le del individualne ponudbe, ki je pripravljena za bolj kakovosten življenski slog gostov. Na vinski karti pa najdete slečo ponudbo štajerska vina, vina drugih vinorodnih dežel po Sloveniji in nekaj tujih.

Domačna toplota kamina, omamne arome in poživljajoče barve odlikujejo edinstveno Savna vas: pet finskih savn, vsaka s svojo kristalno ali barvno terapijo, dve parni savni z vonjem pohorskih zelišč in dve infrardeči savni, ki ogrevata telo z naravnimi vibracijami svetlobe.
Savna vas je posebnica med savnami. Svojevrsten čar ji dajejo njena oblačila – pohorski les in kamen. Obiskovalce navdušuje njena savna na ganku (pohorski izraz za balkon) v značilnem pohorskem slogu s pogledom na zvezdno nebo skozi stekleno panoramsko streho. V prvem nadstropju najdete ogrete keramične počivalnike, nato pa se povzpnete še po strmih kmečkih stopnicah na umaknjen pohorski kozolec z lesenimi počivalniki in vonjem po slami.

Bogatih 1600 m2 bazenov polni zdravilna akratotermalna voda s kalcijem, magnezijem in hidrogenkarbonatom, predvsem pa izjemnim blagodejnim vplivom na telo, potrebno rehabilitacije. Na izviru na plano privre pri vročih 34,5°C, ki jih nato v Termah Zreče prilagodijo med 27°C in 35°C.
NOTRANJI BAZENI: v notranjih bazenih se lahko sprostite v rekreacijskem bazenu, zasteklenem zimskem vrtu z osmimi vodnimi ležišči in dvema masažnima bazenoma, sveže prenovljenem terapevtskem bazenu, otroci pa se zabavjo v otroškem čofotalniku.
ZUNAJI BAZENI: v zunanjih bazenih lahko uživate v zimsko-letnem bazenu, v zunanjem letnem bazenu ter gozdnem vodnem parku s htrimi drčami in tobogani ali v otroškem čofotalniku.

Najmlajši se lahko supustijo po Adrenalinskem sankališču Zlodejevo za otroke, ki je dolgo 1.360 m. Z doplačilom je na voljo tudi popoldnaski izlet na destinaciji Rogla - Pohorje ter Pot med krošnjami na Pohorju. 1043 metrov dolga pot med smrekami vas bo navdušila z adrenalinskimi in poučnimi postajami ter vas ponesla na 37 metrov visoki stolp, ki ponuja nepozaben pogled po pohorskih gozdovih in v dolino. Na Rogli okolico lahko odkrivate s sprehodi, kot je sprehod po Škratovi učni poti s spoznavanjem pohorske fore in favne, iskanje zlatnikov v Jezernikovem vodnem parku, pohodna tura čez planje do edinstvenih Lovrenških jezer ter večerni sprehod ob soju bakel do razglednega stolpa. Na voljo so tudi vodena plezanja po plezalni steni. Tisti, ki ste adrenalinskega duha pa se lahko spustite po letečem toboganu ali pa najamete gorske trikolesnike. Na voljo sta tudi dve progi v Bike Parku Rogla za ljubitelje kolesarjenja. Z doplačilom je tudi na voljo solarna polnilnica za eKolesa.

Na voljo je program aktivnosti za majhne in velike: predstavitvena vadba v medgeneracijskem vadbenem parku, nordijska hoja z izkušenim vodnikom, voden sprehod po Zrečah in obisk izbranih lokalnih ponudnikov. Na voljo so večerne urice ob zvokih glasbe v kavarni hotela (vsak torek, petek in soboto) ter ostala animacija za odrasle in otroke.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Atrij 4* Superior Zreče

Cesta na Roglo 15
3214 Zreče
Slovenija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi