Prvomajske počitnice za 2 osebi v bungalovih Macesen 4* na Rogli: 1x nočitev s polnim penzionom v 4+2 bungalovu + 1. otrok do 11,99. leta, 2. otrok do 5,99. leta, 3. in 4. otrok do 2,99. leta gratis + pijača ob obrokih + kopanje v bazenu hotel Planja + 1x vstop v savne Wellnessa Planja!

Bungalovi Macesen so prava izbira za družine z majhnimi otroki. Hišnim ljubljenčkom prijazno. Na voljo je neomejeno kopanje v bazenu hotel Planja.

bungalovi Macesen 4* Rogla, Slovenija
bungalovi Macesen 4* Rogla, Slovenija
bungalovi Macesen 4* Rogla, Slovenija
bungalovi Macesen 4* Rogla, Slovenija
bungalovi Macesen 4* Rogla, Slovenija
od 174,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,87€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
bungalovi Macesen 4* Rogla, Slovenija
Poglej ponudbo
od 142,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 15 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 14 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 14. do 7. dneva pred prihodom 40 % končne cene, od 6. do 4. dneva pred prihodom 50 % končne cene, od 3. dneva pred prihodom ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polnim penzionom in kopanjem za prvega otroka do 11,99. leta na osnovnem ležišču; brezplačno bivanje s polnim penzionom in kopanjem za drugega otroka do 5,99. leta na osnovnem ležišču; brezplačno bivanje s polnim penzionom in kopanjem za tretjega in četrtega otroka do 2,99. leta v postelji s starši; brezplačna turistična taksa za otroke do 6,99. leta; brezplačna prijavnina za otroke do 17,99. leta.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s polnim penzionom in kopanjem za drugega otroka od 6. do 11,99. leta na osnovnem ležišču z 30% popustom; bivanje s polnim penzionom in kopanjem za osebo nad 12 let na osnovnem ležišču po polni ceni; bivanje s polnim penzionom in kopanjem za otroka od 3. do 11,99. leta na pomožnem ležišču z 50% popustom; bivanje s polnim penzionom in kopanjem za otroka od 12. do 13,99. leta na pomožnem ležišču z 30% popustom; bivanje s polnim penzionom in kopanjem za osebo nad 14 let na pomožnem ležišču z 10% popustom.
  • Obvezna doplačila na recepciji: 3 €/osebo/dan za turistično takso; 1,50 €/dan za otroka od 7. do 17,99. leta za turistično takso; 3 €/osebo nad 18 let za prijavnino.
  • Možna doplačila na recepciji: 10 €/dan za otroško posteljico; 15 €/dan za hišnega ljubljenčka (potrebna najava ob rezervaciji).
  • Prijava od 16.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za 2 osebi v bungalovih Macesen 4* na Rogli: 1x nočitev s polnim penzionom v bungalovu z 4 osnovnimi in 2 pomožnimi ležišči (minimalna zasedenost: 4 osebe; maksimalna kapaciteta: 6 odraslih oseb) + minimalno bivanje 2 zaporednih nočitev + zajtrk, lahko kosilo in večerja + pijača pri obrokih: izbrani sokovi, vino, točeno pivo + neomejeno kopanje v bazenu hotel Planja + 1x vstop v savne Wellnessa Planja + 1x spust po Adrenalinskem sankališču Zlodejevo za otroke + uporaba športne dvorane (badminton, namizni tenis, odbojka, košarka) + 1x spust po toboganu Poti med krošnjami (vstopnica Pot med krošnjami Pohorje z doplačilom) + 30% popust na kopanje v termalnih bazenih Term Zreče + 15 % popust na najem e- koles + program aktivnosti in animacije za majhne in velike + brezplačno parkirišče na prostem + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Bungalovi Macesen 4* so od hotela Rogla in smučišča Rogla oddaljeni približno 300m. V bližini bungalovov se nahaja trgovina, na voljo je tudi gostinska ponduba.

Bungalov ima v pritličju dnevni prostor z raztegljivim kavčem, opremljeno kuhinjo in jedilno mizo, kopalnico s tušem. V zgornjem nadstropju pa sta na voljo dve spalnici s pod dvema ležiščema. Na voljo je televizor, telefon in internet.

Navdušili vas bodo tradicionali recepti in z njimi povezani običaji, ki jih predstavljajo tudi na prireditvah in tematskih večerih. Razvajate se lahko v lokalni kulinariki, ter tradicionalnih jedeh, ki so pripravljeni na moderen način. Rezultat je kulinarično razvajanje brbončic in dobro počutje gostov. 

Obiščete lahko turško, finsko, infrardečo savno ter karbonsko savno. Po savnanju pa se lahko spočijete v novem razširjenem počivališču s tremi novimi senenimi ležišči. Z doplačilom so na voljo tudi ostali wellness programi za posameznike, pare in družine, tajske masaže ter razne masaže in nege kože.

Kopate se lahko v bazenu hotela Planja.

Na voljo je uporaba športne dvorane do 16:00 ure (badminton, namizni tenis, odbojka, košarka). Okolico lahko odkrivate s sprehodi, kot je sprehod po Škratovi učni poti s spoznavanjem pohorske fore in favne, iskanje zlatnikov v Jezernikovem vodnem parku, pohodna tura čez planje do edinstvenih Lovrenških jezer ter večerni sprehod ob soju bakel do razglednega stolpa. Najmlajši se lahko supustijo po Adrenalinskem sankališču Zlodejevo za otroke, ki je dolgo 1.360 m. Z doplačilom je na voljo obisk Poti med krošnjami Pohorje. 1043 metrov dolga pot med smrekami vas bo navdušila z adrenalinskimi in poučnimi postajami ter vas ponesla na 37 metrov visoki stolp, ki ponuja nepozaben pogled po pohorskih gozdovih in v dolino. Na voljo so tudi vodeni pohodi s predstavitvijo osnov nordijske hoje ter plezanja po plezalni steni. Tisti, ki ste adrenalinskega duha pa se lahko spustite po letečem toboganu ali pa najamete gorske trikolesnike. Na voljo sta tudi dve progi v Bike Parku Rogla za ljubitelje kolesarjenja. Z doplačilom je tudi na voljo solarna polnilnica za eKolesa.

Na voljo je kuharska delavnica za majhne in velike (vsak torek in petek) ter razne otroške ustvarjalnice. Za animacijo najmlajših bo poskrbel mini disko, Zlodejev rojstni dan ter spoznavanje načina življenja pristnih Pohorcev v Pohorski vasici. Najmlajši se bodo lahko tudi odpravili na iskanje skritega zaklada.

Podrobnosti o ponudniku

Bungalovi Macesen 4*

Rogla 30
3214 Zreče
Slovenija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi