SUPER CENA za masažno razvajanje za 1 osebo v Hotelu Rezidenca Ortus v Ankaranu: 45-minutna sprostitvena masaža + kavni piling!

Odpravite se na odlično sprostitev v Ankaran! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

35,80€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,18€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 
  • Kuponi so unovčljivi do 24. 6. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected] ali na telefon: 051 315 143
  • Svetujemo vam, da si storitev rezervirate vsaj en dan vnaprej. Na termin se zglasite vsaj 5 minut pred začetkom. Pred prihodom na masažo se doma stuširajte. Če imate daljše lase, si jih pred masažo spnite.
  • Ob rezervaciji ponudnika opozorite na morebitne zdravstvene težave ali omejitve.
  • Možnost menjave kupona za originalni darilni bon.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.
  • S seboj obvezno prinesite natisnjen kupon.
  • Kupon ni mogoče zamenjati za druge storitve
  • Ponudba vsebuje: 1x masažno razvajanje za 1 osebo v Hotelu Rezidenca Ortus v Ankaranu: 45-minutna sprostitvena masaža + kavni piling.

Sprostitvena masaža s kavnim pilingom je izjemno razkošna izkušnja, ki združuje najboljše iz obeh svetov. Nežni, sprostitveni gibi maserja se prepletajo z eksfoliacijo kože s kavnim pilingom, kar omogoča edinstveno razvajanje za telo in duha.

Kava nežno odstrani odmrle kožne celice, izboljša cirkulacijo krvi ter kožo oskrbi z antioksidanti, ki ji povrnejo sijaj. Kavni piling bo s kože odstranil nečistoče, kofein pa bo spodbudil pretok krvi. Kavni piling je odličen sopotnik tudi v boju proti celulitu.

Hkrati pa masaža sprosti napetosti v mišicah, pomaga pri sprostitvi in odpravljanju stresa. Ta kombinacija ponuja popolno harmonijo za celotno telo. Med sprostitveno masažo se osredotočamo na dihanje in poglobljeno zavedanje telesa, kar prispeva k izboljšanju mentalnega počutja. Sprostitvena masaža je tako čudovit način, kako si izboljšati svoj spanec, si olajšati telesne bolečine ter se prepustiti popolni sprostitvi.

Podrobnosti o ponudniku

Sicom Hoteli d.o.o.

Jadranska cesta 86a
6280 Ankaran
Slovenija

051 315 143
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: