SUPER CENA za nepozaben velikonočni oddih za 2 osebi v Grand Hotelu Adriatic II*** v Opatiji: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi + wellness & spa getaway v 8. nadstropju hotela s panoramskim pogledom na Kvarner z bazenom, savnami in whirlpoolom + wi-fi!

Preživite morski oddih v mondeni Opatiji! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Grand hotel Adriatic II 3*, Opatija: morski oddih
Grand hotel Adriatic II 3*, Opatija: morski oddih
Grand hotel Adriatic II 3*, Opatija: morski oddih
Grand hotel Adriatic II 3*, Opatija: morski oddih
449,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Grand Hotel Adriatic II vsebuje obnovljene sodobne in povsem udobne sobe ter 2 dvigala. V hotelu je 24-urna recepcija, menjalnica, bankomat, prostor za shranjevanje prtljage, storitve pranja in likanja, kongresni center z zmogljivostjo 530 oseb, sef, garaža za kolesa, notranji bazen z ogrevano morsko vodo, nege obraza in telesa, lounge bar, restavracija na plaži hotela.

Standardna soba
Moderno urejena dvoposteljna soba, ki zagotavlja popolno udobje. Z veliko dnevne svetlobe je soba opremljena z vsemi sodobnimi dodatki, ki jih morda potrebujete. V sobi je francoska postelja ali dve ločeni postelji, kopalnica, mini bar, LCD TV, direktna telefonska linija, Wi-Fi.

Spa center, eden najlepših v Opatiji, se nahaja na 8. nadstropju hotela. Tisto, kar ga dela posebnega, je prečudovit pogled na Kvarnerski zaliv in otoke. Uživanje v bazenu z ogrevano morsko vodo, novem bazenu s hidromasažo in svetlobnimi efekti, baru z možnostjo konzumacije pijače. Na voljo pa vam bo tudi nova finska in infrardeča savna s panoramskim pogledom in aromatično prho. Uživate lahko v tudi notranjem ogrevanem bazenu z morsko vodo (28ºC).