TOP SEZONA! SUPER CENA za nepozabne počitnice za do 4 osebe v Turističnem naselju Gajac pri Novalji na Pagu: 7x nočitev v klimatiziranem enosobnem apartmaju 2+2 + posteljnina in brisače + končno čiščenje + wi-fi in parkiranje!

1 otrok do 6 let gratis! Zagotovite si počitnice po svoji meri - naselje zagotavlja miren oddih, zabave polna plaža Zrće pa je le kilometer stran! Ne spreglejte vseh terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Turistično naselje Gajac, Pag: počitnice v apartmaju
Turistično naselje Gajac, Pag: počitnice v apartmaju
Turistično naselje Gajac, Pag: počitnice v apartmaju
Turistično naselje Gajac, Pag: počitnice v apartmaju
Turistično naselje Gajac, Pag: počitnice v apartmaju
850,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 4,25€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 
  • Kuponi so unovčljivi od 20. 7. do 17. 8. 2024 (odhod), od sobote do sobote.
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 041 623 983 ali preko e-maila: [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 5 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 1,35 €/osebo/noč.
  • Ugodnosti za otroke: 1 otrok do 5,99 let v postelji s starši biva brezplačno; otrok nad 6 let se smatra kot odrasla oseba v apartmaju.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Prijava od 15.00; odjava do 10.00.
  • Ponudba vsebuje: nepozabne počitnice za do 4 osebe v Turističnem naselju Gajac pri Novalji na Pagu: 7x nočitev v klimatiziranem enosobnem apartmaju 2+2 + posteljnina in brisače + wi-fi in parkirno mesto.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

V apartmajih Gajac boste vedno imeli občutek, da ste na morju doma.
Na severozahodnem delu otoka Paga, nedaleč od Novalje, v istoimenski uvali leži turistično naselje Gajac, kjer so v coni B tudi apartmaji Hostin. Na razpolago je 32 pritličnih apartmajev.

Vsi apartmaji Gajac so klimatizirani, imajo spalnico, opremljeno kuhinjo s priborom, hladilnikom in električno kuhalno ploščo, dnevno sobo, kopalnico s tuš kabino, veliko pokrito teraso in TV.
V središču naselja je glavni trg, okoli katerega so številni gostinski, trgovski in drugi storitveni objekti (tržnica, kiosk, pekarna, pošta, frizer idr.).

Plaža Gajac se nahaja v neposredni bližini, oddaljena le 200 m stran in nudi oblico možnosti za sprostitev in rekreacijo. Prodnata plaža s peščenim pasom tik ob morju je prostorna in dolga nekaj sto metrov, da tudi v top sezoni ni pretirane gneče in vsak najde košček plaže zase. Gsostom je na voljo več gostinskih objektov in površin za športne aktivnosti (košarka, odbojka, balinanje itd).

Naselje je le 2 km oddaljeno od centra Novalje, ki ima bogato ponudbo restavracij, kavarn, diskotek ter bogat kulturni in zabavni poletni program. Do središča mesta vodi tudi redna avtobusna linija.

Bolj pustolovski gosti bodo na plažah našli možnosti vožnje na ski liftu, vodnem skuterju, wind surfanja, wakeboardanja, bungee jumpinga in bolj klasične športe, kot so kolesarjenje, potapljanje, pohodništvo, izlete v bližnje narodne parke idr.

Podrobnosti o ponudniku

CMT potovalna agencija d.o.o., Turistično naselje Gajac

III ul. u Gajcu 25a
53291 Kolanjski Gajac
Hrvaška

00386 41 623 983
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi