Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Krasen oddih na Krku! SUPER CENA za popolne počitnice za 2 odrasli osebi v Blue Waves Resortu 4* v Malinski na Krku: 2x nočitev v suiti s pogledom na morje + polpenzion + uporaba Health & Relax cone, zunanjih bazenov, ležalnikov in senčnikov + vstop v SPA + wi-fi!

Vrednost kupona je 60,00 €. Razliko 240,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Blue Waves Resort 4*, Malinska, Krk: popolne počitnice
Blue Waves Resort 4*, Malinska, Krk: popolne počitnice
Blue Waves Resort 4*, Malinska, Krk: popolne počitnice
Blue Waves Resort 4*, Malinska, Krk: popolne počitnice
60,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
240,00 €
Super cena
 
 

Dobrodošli na mesto kjer se začenjajo vaše počitnice! 

Blue Waves Resort ima za vas izredno ponudbo: hotelske vsebine visoke kakovosti z občutkom lastnega doma. Nahaja se takoj ob atraktivni plaži zelo blizu majhnega mesta Malinske na otoku Krku. To turistično naselje visoke kategorije je zgrajeno v tradicionalnem mediteranskem slogu s čistimi sodobnimi linijami in je enkratna mešanica sodobnega oblikovanja in tradicije.

Terasa Grill Bar 33 se nahaja ob plaži in nudi zelo prostorno teraso na 3 nivojih s hitro hrano, grilom in pijačo. Idealna izbira za kosilo v času, ko uživate v raznih aktivnostih na plaži pred hotelom. Idealen prostor za sproščeno vzdušje in večerjo ob živi glazbi kjer bo za vas poskrbelo prijazno osebje. 

Suite z razgledom na morje ponuja spalnico z zakonsko posteljo, sefom, klimatsko napravo in delovno mizo ter dnevno sobo s kavčem, satelitsko LCD televizijo, telefonom, brezplačnim WiFi-jem in mini barom. Kopalnica ima kad ali tuš ter sušilec za lase. Spalnica in dnevna soba sta ločeni z vrati. Velikost sobe je približno 30 m2 in lahko sprejme največ 2 odrasli osebi.