Spoznanja o sebi! -64% na izdelavo numerološkega ujemanja dveh osebnih števil! Izračun se lahko opravi za partnerje, sorodnike, sodelavce, prijatelje, znance in simpatije! GRATIS: odgovori na 2 vprašanji! Numerološka razlaga obsega 5 strani A4 formata!

Za lažje sprejemanje pravih odočitev ob pravem času! V tej ponudbi so na voljo tudi druga opcije, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

8,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,99 €
-64%
Prihranek:
16,00 €
 
 

Izračun se lahko opravi za partnerje, sorodnike, sodelavce, prijatelje, znance in simpatije. Poznati morate le ime, priimek in rojstni datum osebe. Posredujete nam svoje podatke in podatke za drugo osebo ter čim prej izvedite na kakšen način se s kom ujamate.

Vas zanima ali se z neko osebo numerološko ujamete? Vaši odnosi bodo od zdaj naprej veliko lažji! Na petih straneh A4 formata boste prejeli vse potrebne napotke za izboljšanje vseh vaših odnosov.

Vaš izračun bo pripravila priznana svetovalka Mariša, prejeli ga boste po elektronski pošti. Izračun prejmete v dveh delovnih dneh od oddaje vašega naročila.

Ponudba je del kategorij: