SUPER CENA za termalni oddih za 1 osebo z Ayurveda pomlajevalnim programom v Hotelu Thermana Park Laško 4*Superior: 3x nočitev s polpenzionom v standardni dvoposteljni sobi + program masaž in tretmajev + vstop v bazene obeh hotelov + dnevno vstop v Savna center + wi-fi in parkiranje!

Vrednost kupona je 70,50 €. Razliko 405,00 € do polne cene (475,50 €) plačate direktno ponudniku. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Hotel Thermana Park Laško 4* Sup: termalni oddih
Hotel Thermana Park Laško 4* Sup: termalni oddih
Hotel Thermana Park Laško 4* Sup: termalni oddih
70,50€
Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
405,00 €
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,35€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Thermana Park Laško 4* Sup: termalni oddih
Poglej ponudbo
78,00 €
Plačilo pri ponudniku: 442,20€
Super cena
Hotel Thermana Park Laško 4* Sup: termalni oddih
Poglej ponudbo
57,00 €
Plačilo pri ponudniku: 325,50€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi od 1. 4. do 9. 7. 2024
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefonsko številko: 03 42 32 100 ali preko e-maila: [email protected] Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa; prijavnina.
  • Ugodnosti za otroke: veljajo otroški pavšali po rednem ceniku. Otroci do 4,99 let spijo v postelji s starši – brezplačno; otroci od 5 – 9,99 let na dodatnem ležišču 40 €/otrok/noč; otroci od 10 – 11,99 let na dodatnem ležišču 52 €/otrok/noč. Bivanje za otroke se plača v hotelu, nujna je predhodna najava otrok. Cena otroškega pavšala vključuje samo bivanje s polpenzionom iz bifeja in vstop v bazene, dodatne storitve se plačajo v hotelu (masaže, a la carte večerja...).   
  • Možna doplačila: Po rednem ceniku bivanja (komfort soba, enoposteljna soba, otroška posteljica,...)
  • Vsa doplačila po rednem ceniku 2024.
  • Ponudba vsebuje: paket Ayurveda pomlajevalni program za 1 osebo v Hotelu Thermana Park Laško 4*Superior: 3x nočitev s polpenzionom (samopostrežni zajtrk in večerja s hrano pridelano v lokalnem okolju - vključena Ayurveda prehrana) v standardni dvoposteljni sobi + vstop v bazene obeh hotelov +1x Abhyangam (45 min) + 1x pomlajevalna masaža (90 min) + 1x zdravilna parna kopel (20 min) + 1x individualna joga (60 min) + 1x Sirodhara (45 min) + zeliščni ayurveda čaj v Wellness Spa Centru + neomejen vstop v Savna Center hotela Thermana Park + dnevno vstop v Fitnes center + pitje termalne vode + hotelska knjižica ugodnosti + program animacije, sprostitve in rekreacije + kopalna torba s kopalno brisačo in kopalnim plaščem + wi-fi in parkiranje na znanjem parkirišču.
  • Akcija 1nadan: ob koriščenju kupona lahko koristite 20 % popust na dodatne izbarne wellness storitve.
  • Vrednost kupona je 70,50 €. Razliko 405,00 € do polne cene (475,50 €) plačate direktno ponudniku
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Hotel Thermana Park Laško****Superior je zadnja pridobitev razkošja, ki je nastala na področju obstoječega kompleksa Zdravilišče Laško. Njegova zunanjost in notranja ureditev je sodobna, gostinska ponudba natančno premišljena, nočitvene zmogljivosti pa so udobne ter dovršene. Vsako nadstropje vam prinaša moderne in sodobno urejene sobe v drugih barvah.

Obiščite tudi Wellness Spa Center, kjer poleg drugih storitev izbirate med izvrstnimi kopelmi in vrhunskimi masažami telesa. Gurmanskim užitkom se lahko prepustite v A la carte ali v hotelski restavraciji, uživate prijeten ambient vinoteke ter kavarne z odlično ponudbo pijač in sladic vseh vrst. 

V hotelu vam je na voljo eKotiček z računalnikom in dostopom do interneta. V hotelski kavarni lahko najdete zbirko knjig za vsak okus. Bogato hotelsko ponudbo dopolnjuje frizerski salon, ki ima omogočen dostop invalidom. Dobrodošli pa so tudi lastniki majhnih hišnih ljubljenčkov.

Hotel Thermana Park Laško je prejemnik številnih certifikatov: okoljskega EU znaka Eko Marjetica, Certifikata odličnosti 2014 po ocenah gostov (Tripadvisor) ter Znaka Green Accommodation.

Podrobnosti o ponudniku

Thermana d.d., družba dobrega počutja; Hotel Thermana Park Laško 4* Superior

Zdraviliška cesta 4
3270 Laško
Slovenija

080 81 19
03 42 32 100
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi