Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Hrvaška

Nepozabno mini luksuzno križarjenje z ladjo M/S San Spirito

Križarjenje na relaciji Split-Hvar-Bol-Milna-Split! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Hrvaški Jadran

Križarjenje od Splita do Dubrovnika na luksuzni jahti MS Ambassador

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije križarjenja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

SUPER CENA za mini luksuzno križarjenje (Split-Hvar-Vis-Biševo-Milna-Split) z ladjo M/S San Spirito za 1 osebo: 3x nočitev z zajtrkom v kabini na glavni palubi + vsak dan brezplačno sveže sadje + večerja dobrodošlice s 3 hodi + 2x kosilo s 3 hodi + vodnik za oglede mesta Hvar + wifi!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Mini luksuzno križarjenje z ladjo M/S San Spirito
Mini luksuzno križarjenje z ladjo M/S San Spirito
Mini luksuzno križarjenje z ladjo M/S San Spirito
Mini luksuzno križarjenje z ladjo M/S San Spirito
599,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Spoznajte M/S SAN SPIRITO, elegantno ladjo za križarjenje, ki zagotavlja intimno križarjenje za vse njene goste!

LUKSUZ IN VARNOST
Zgrajena v skladu z najnovejšimi evropskimi standardi ladij za križarjenje, je M/S SAN SPIRITO del rastoče in vsestranske flote majhnih ladij za križarjenje. M/S SAN SPIRITO je luksuzna jahta, narejena, da zadovolji vaša prefinjena pričakovanja križarjenja, ki se ponaša z najsodobnejšimi navigacijskimi in varnostnimi sistemi, popolnoma opremljenimi udobnimi klimatiziranimi kabinami z zasebno opremo, Wi-Fi, restavracijo, barom, soncem paluba, eleganten jacuzzi na strehi, plavalna ploščad in še veliko drugega.

MAJHNA IN MOČNA: TAKO KOT ZASEBNA JAHTA
Majhne ladje za križarjenje so dobro zgrajene in okretne, majhne in zmogljive. Popeljali vas bodo tja, kamor večja plovila ne morejo, v sama osrčja živahnih sredozemskih mest, sidrali v skritih jadranskih zalivih, pristajali v majhnih dalmatinskih otoških pristaniščih. Pozabite na zamudno izkrcanje. Z M/S SAN SPIRITO so vam lepote in bogastva hrvaške obale in otokov na dosegu roke, kot da bi križarili na svoji zasebni jahti!


PROGRAM POTOVANJA:
1. DAN (24. MAJ, PETEK) SPLIT - HVAR
Ladja bo privezana v splitskem pristanišču. Vkrcanje ob 13:00-14:00 in ob 14:00 odhod proti Hvaru, najbolj sončnemu hrvaškemu otoku. Ob 18. uri bomo imeli na ladji večerjo dobrodošlice. Po večerji nas bo vodič popeljal na ogled mesta Hvar in nam predstavil način življenja na otoku, njegovo bogato preteklost in kulturo. Nočitev na Hvaru.

2. DAN (25. MAJ, SOBOTA) HVAR – VIS
Po zajtrku odhod proti Visu z odmorom za kopanje s ploščadi za čolne in kosilo na poti. Po prihodu prosti čas za raziskovanje otoka Vis. Nočitev na Visu (zajtrk, kosilo).

3. DAN (26. MAJ, NEDELJA) VIS – BIŠEVO – MILNA
Po zajtrku odhod do Modre špilje na otoku Biševo. Jama ima svoj naravni vhod, ki se nahaja pod morsko gladino. Ta naravni pojav ustvarja čarobni učinek temno modre in sijoče srebrne barve. Toda včasih visoki valovi onemogočajo vstop v Modro jamo, kar ni mogoče vedeti vnaprej, zato se prodajajo vstopnice plačajo na licu mesta - če imamo srečo, da ga obiščemo! Kosilo bo postreženo na ladji, medtem ko bomo nadaljevali s plovbo proti Milni. Preostanek večera prosto za sprehod po Milni. Nočitev v Milni (zajtrk, kosilo).

4. DAN (27. MAJ, PONEDELJEK) MILNA - SPLIT Po zajtrku odhod proti Splitu in izkrcanje do 9.00 ure (zajtrk).

Ponudba je del kategorij: