Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Individualna zvočna masaža

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Popolna sprostitev! SUPER CENA za 35-40 minuto individualno zvočno masažo ZA OTROKE v Necak sonus studiu! Zvočna masaža vpliva na vsako celico v telesu in uravnovesi levo ter desno hemisfero možganov!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

29,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Želite aktivno spodbujati razvoj otrok? Si želite, da bi otroci v tem nemirnem času našli pot do sebe? Bi radi od izkušenih strokovnjakov spoznali preverjene znanstvene metode, ki s pomočjo zvočnih posod krepijo in pripravljajo otroke na življenjske izzive? Želite svojemu učencu pomagati pri lažjem obvladovanju učne snovi?

Uporaba zvoka v izobraževalnem procesu je zelo smiselna. Zvok podpira ustvarjanje resonance, harmonije in harmonije v medčloveških odnosih, ki so osnova vsakega izobraževalnega procesa. Masaža z zvočnimi posodami bo vašim otrokom omogočila dragoceno izkušnjo miru, spokojnosti, sprostitve in opolnomočenja.

Danes je zelo pomembno, da otroku zagotovimo VARNOST! Takšno varnost, ki jo bo povezovala z varnostjo materinega trebuha. To jim bo nedvomno omogočilo, da postanejo prijatelji z zvokom in vibracijami, z zvočnimi skledam.

Ponudba je del kategorij: