SUPER CENA za 1-dnevni izlet z obiskom gradu Miramare in Trsta z možnostjo ogleda razstave Van Gogh: prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji (iz Ljubljane ali Sežane) + zunanji ogledi po programu + osnovno nezgodno zavarovanje + spremstvo in organizacija izleta!

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

M&M Turist: Trst in grad Miramare, izlet
M&M Turist: Trst in grad Miramare, izlet
M&M Turist: Trst in grad Miramare, izlet
M&M Turist: Trst in grad Miramare, izlet
19,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,10€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 odraslo osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na izbrani dan odhoda: 18. 5., 1. 6., 15. 6., 15. 6., 25. 6. in 29. 6. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: [email protected] najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Informacije na telefonski številki: 01 244 25 30.
  • Odpoved rezervacije: veljajo splošni pogoji MM-TURIST d.o.o. objavljeni na http://www.mm-turist.si/
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo, ki jo obračuna agencija M&M Turist, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezna doplačila: doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) 6 €; doplačilo za manjšo skupino (med 25 in 34 osebami ) 12 €.
  • Možna doplačila (ob prijavi):  nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 7,30 €/osebo; zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile 5 €/osebo; razstava Van Gogh 17 €/osebo.
  • Možna doplačila (na mestu, vodniku): Miramare cca 12 €.
  • Vstopna mesta: Sežana (izpred hotela Safir ob 9.00), Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 8.00).
  • Ponudba vsebuje: 1-dnevni izlet z obiskom gradu Miramare in Trsta z možnostjo ogleda razstave Van Gogh za 1 osebo: prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji (iz Ljubljane ali Sežane) + zunanji ogledi po programu + osnovno nezgodno zavarovanje + spremstvo in organizacija izleta.
Koledar unovčljivosti

Pomlad v TRSTU z možnostjo ogleda razstave Van Gogh

Program potovanja:
Slovenija-grad Miramare-Trst-Slovenija
Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 8. uri zjutraj. Vožnja v Italijo. Najprej si bomo ogledali grad Miramare, ki ga je svoji ženi, princesi Charlotte zgradil nadvojvoda Maximilijan Habsburški. Stoji na pečini nad morjem in je spremenjen v zanimiv muzej (če bo mogoče bomo v muzej vstopili, drugače si ga bomo ogledali od zunaj) in se sprehodili po grajskih vrtovih. Vožnja v Trst, nekoč glavno pristanišče avstro-ogrskega cesarstva, zato se njegovi najpomembnejši spomeniki nanašajo na to zlato obdobje. Raziskovanje  znamenitosti v središču mesta, po želji in za doplačilo pa boste lahko obiskali razstavo s prikazom več kot 50 Van Goghovih mojstrovin, ki dokumentira slikarjevo umetniško kariero. Od temačnih pokrajin njegove mladosti, kjer upodablja kmečke žene pri domačih opravilih, drvarje, sejalce, do risb in olj posvečenih tkalcem, delu njegovega bivanja v Parizu. Del razstave je posvečen Arlesu in njegovi vrnitvi k izbiranju barv, zadnji sklop pa se nanaša na obdobje, ko se je umaknil v psihiatrično bolnišnico, preden je leta 1890 storil samomor pri svojih 37 letih. Razstava bo obogatena s posebno prisotnostjo, dvema kultnima portretoma, ki sta prvič razstavljena skupaj. Gospod in Gospa Ginoux sta bila lastnika kavarne v Arlesu, ki jo je obiskoval Van Gogh, naslikana leta 1890. Ob tržaški razstavi se bosta zakonca, prijatelja in portretiranca Van Gogha, ki sta razstavljena v dveh različnih galerijah, znova srečala in si bosta spet lahko blizu. Na ogled pa bo še eno pomembno Van Goghovo delo z naslovom Vrtnar, ki ga je posodila Narodna galerija v Rimu. Pozno popoldan povratek proti domu, kamor bomo prispeli v zgodnjih večernih urah.

Podrobnosti o ponudniku

M & M TURIST d.o.o. Ljubljana

Ulica Gledališča BTC 10
1000 Ljubljana
Slovenija

01 244 25 30
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: