WEBINAR! -58% na spletni tečaj za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS + priročnik + neomejen dostop do VHF GMDSS simulatorja pod vodstvom izkušenih navtikov pri pri Jadralni šoli Sailsation!

Izpit, ki je obvezen, če želite najeti motorni čoln ali jadrnico! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tačaj za voditelja čolna do 24 m!

55,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
155,00 €
-58%
Prihranek:
100,00 €
 
 

TEČAJ VHF GMDSS
Tečaj poteka po programu objavljenem v Uradnem listu RS in po zahtevah Uprave Republike Slovenije za pomorstvo ter obsega naslednje vsebinske sklope:
- pravila o radijski službi
- osnove radiotelefonije
- delo na GMDSS opremi ali simulatorju. 

Vsi vsebinski sklopi so sestavni del izpitnega programa. Predavatelj vam bo za vsak vsebinski sklop posredoval možna izpitna vprašanja in odgovore, ter vam podal vso potrebno teoretično in praktično znanje

ORGANIZACIJA TEČAJA
Tečaj VHF GMDSS poteka v obliki spletnih predavanj in praktičnih vaj (e-simulator radijske postaje). Tečaj traja do 5 šolskih ur in se izvaja v enem popoldnevu ob delavnikih, z začetkom ob 17.00 uri, običajno ob petkih. 
Izpit za VHF GMDSS postajo lahko opravite po zaključku tečaja na Upravi Republike Slovenije za pomorstvo v Kopru (izpit ni vključen v ceno).