-50% na 1.) 3-dnevni tečaj za voditelja čolna do 24 m pod vodstvom poklicnega pomorščaka + 2.) tečaj za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS pri Navtikonu, brez doplačil! Tečaj poteka v kar 5 mestih po Sloveniji!

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!

114,90€
Kupi kupon
Vrednost:
231,72 €
-50%
Prihranek:
116,82 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,57€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

-57%
Navtikon: tečaj za voditelja čolna, tečaj za VHF GMDSS
Poglej ponudbo
49,90 €
Vrednost: 116,50€
Prihranek: 66,60€
-50%
Navtikon: tečaj za voditelja čolna, tečaj za VHF GMDSS
Poglej ponudbo
49,00 €
Vrednost: 98,00€
Prihranek: 49,00€
-50%
Navtikon: tečaj za voditelja čolna, tečaj za VHF GMDSS
Poglej ponudbo
200,00 €
Vrednost: 400,00€
Prihranek: 200,00€
-50%
Navtikon: tečaj za voditelja čolna, tečaj za VHF GMDSS
Poglej ponudbo
300,00 €
Vrednost: 600,00€
Prihranek: 300,00€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov in jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 30. 6. 2024 in veljajo izključno za termine, objavljene na https://www.navtikon.si/kuponi/, in se jih ne da prenašati na druge termine.
  • Število kuponov na posamezni kraj je omejeno, zato preverite prosta mesta na povezavi: https://www.navtikon.si/kuponi/ (v primeru nezadostnega števila prijav, se veljavnost kupona podaljša do naslednjega termina).
  • Obvezna prijava preko prijavnice https://www.navtikon.si/kuponi/ najkasneje 7 dni po nakupu kupona (v opombe OBVEZNO vpišite šifro kupona ter izberite kraj tečaja: https://www.navtikon.si/kuponi/ ).
  • Če predavatelj oceni, da kandidati niso dovolj pripravljeni na izpit, se tečaj podaljša, kar ne vpliva na ceno.
  • Ponudba ne vključuje stroškov opravljanja izpita: 1. voditelj čolna 54,50 €, 2. VHF-GMDSS 49,50 €, ki jih poravnate Upravi RS za pomorstvo.
  • Po opravljenem izpitu prejmete potrdilo o usposobljenosti za naziv voditelj čolna dolžine do 24 m za osebne namene.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni prej.
  • Izpit za voditelja čolna lahko pridobi oseba, ki je dopolnila 16 let (čolne dolžine nad 12 metrov ali gliserje pa lahko kljub potrdilu upravlja le oseba, ki je dopolnila 18 let). V primeru, da kandidat nima opravljenega vozniškega izpita, mora k prošnji za opravljanje izpita biti priložena fotokopija zdravniškega potrdila in potrdila o opravljenem izpitu iz prve pomoči.
  • Ponudba vsebuje: 3-dnevni tečaj za voditelja čolna do 24 m pod vodstvom poklicnega pomorščaka v ustrezno opremljeni učilnici + uporaba pomorskih kart, navigacijskega pribora in vrvi + najkvalitetnejša literatura + izpitna vprašanja in odgovori + priročnik za voditelja čolna v elektronski obliki in pomorska karta za vaje + praktične naloge iz navigacije z rešitvami + 2.) 1-dnevni tečaj za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS z delom na GMDSS simulatorju. Tečaj poteka v kar 5 mestih po Sloveniji pri Navtikonu.
  • Akcija 1nadan.si: ob nakupu 20 ali več kuponov (skupina) ponudnik lahko izvede tečaj v kateremkoli kraju v Sloveniji.

Naučite se upravljanja čolna in VHF GMDSS radijske postaje in uživajte v morskih dogodivščinah!

VODITELJ ČOLNA NA MORJU
Oseba, ki želi upravljati čoln dolžine do 24 m za osebne namene (za šport, razvedrilo in podobno, ne glede na vrsto in moč pogona ali območja plovbe na morju), mora z izpitom pridobiti potrdilo o usposobljenosti za  naziv voditelj čolna. Potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna ima mednarodno veljavnost.

TEČAJ obsega naslednje predmete:
- osnove navigacije,
- mednarodna pravila o izogibanju trčenja na morju,
- pomorski predpisi,
- mornarska dela in veščine,
- osnove motoroznanstva.

PREDAVATELJ
Tečaji za voditelja čolna, ki jih izvajajo po vsej Sloveniji, vodijo izkušeni predavatelji (kapitani dolge plovbe) z večletnimi izkušnjami na morju in v izobraževanju.

POMORSKA RADIOTELEFONIJA VHF-GMDSS
Na čolnu, ki ima radijsko postajo z digitalnim selektivnim klicem na zelo visokih frekvencah (VHF), se mora nahajati oseba, ki ima potrdilo o usposobljenosti za upravljanje z VHF GMDSS postajo. To potrdilo je obvezno pri najemu čolna, saj je večina čolnov opremljenih z radijsko postajo VHF GMDSS.

TEČAJ
Tečaj za VHF GMDSS obsega naslednje vsebinske sklope:

- pravila o radijski službi,
- osnove radiotelefonije in
- delo na GMDSS opremi ali simulatorju.

PREDAVATELJ

je radijski operater s splošnim pooblastilom z dolgoletnimi izkušnjami v resnični radio komunikaciji na morju in ne le teoretik, ki se še nikoli ni znašel v resnični situaciji stiske na morju.

Podrobnosti o ponudniku

NAVTIKON, Nikola Bjelovučić s.p.

Stritarjeva ulica 4
3250 Rogaška Slatina
Slovenija

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: