Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Miklavž, Slovenija

LVL lash lift - vihanje trepalnic v IK studiu!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!

-50%
Oseb: 1
Miklavž, Slovenija

60-minutna nega obraza z globinsko hidratacijo v IK studiu!

Za mladosten in prožen videz kože!

-50%
Oseb: 2
Miklavž, Slovenija

Vrhunska sprostitvena masaža za 2 osebi v IK studiu!

Povabi svojo prijateljico, mamo, sestro ali partnerja! Prepustita se razvajanju s sprostitveno masažo, ki bo pomagala pri boljšem počutju, masažno olje pa bo vajino kožo regeneriralo in nahranilo!

SUPER CENA na cca 60-minutni tretma LVL vihanje trepalnic z izdelki Nouveau v IK studiu! Tretma obogaten s ceramidi, ki poskrbijo za maksimalno nego in obnovo dlačic! Rezultati vidni takoj in trajajo do 8 tednov!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!

32,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

LVL vihanje trepalnic z izdelki Nouveau

Dolžina, volumen in dvig trepalnic za dolgotrajno izboljšanje naravnega videza trepalnic, brez potrebe po maskari ali podaljševanju trepalnic. Za LVL lash lift v IK studio uporabljamo ekskluzivne Nouveau izdelke, ki na prvem mestu skrbijo za zdravje trepalnic, dvignejo dlačico pri korenu, s čimer zmanjšujejo tveganje za poškodbe. Izdelki so obogateni s ceramidi, ki poskrbijo za maksimalno nego in obnovo dlačič. Z LVL lash liftom so rezultati vidni takoj in trajajo do 8 tednov.

LVL cera lash lift :7 lash artistov, 8 držav, 5 let razvoja in več kot 550 testiranj – to je začetek LVL CesarLashLift tretmaja, ki je nadgradnja origininalnega in vodilnega LVL tretmaja za vihanje trepalnic, kateri je na trgu že vse od leta 2005.

Vihanje in barvanje trepalnic ne uničuje, zato je postopek povsem varen in neboleč. Primerno je za vse s tanjšimi in krajšimi trepalnicami, kot tudi tistim, ki imate daljše in močnejše dlačice. Primeren je tudi za vse, ki ste odstranile umetne trepalnice in želite videz svojih naravnih privihanih, polnejših trepalnic, kot tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Sam tretma traja okrog 60 minut in ima obstojnost 6 do 8 tednov, kar je tudi naravni življenski cikel trepalnic. Edinstveni postopek temelji na znanosti o naravno prisotnih ceramidih v trepalnicah in razumevanju vloge pH-ja pri tretmaju, kar omogoča, da je postopek prijaznejši do trepalnič in varnejši, z močnim poudarkom na obnovitvi dlačic.

Poudarki:
najhitreši tretma za vihanje trepalnic na svetu
tretma obogaten s ceramide, ki poskrbijo za maksimalno nego in obnovo dlačič
profesionalni preparati
strokovno osebje

Ponudba je del kategorij: