Prava wellness oaza! SUPER CENA za 2-urno razvajanje za 2 osebi v Hotelu Medno: zakup zasebne sobe Oaza miru s hidromasažnim bazenom in penino + souporaba savne (finska in IR-savna) + brisača ali rjuha + copati + čaj in voda!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Hotel Medno: 2-urno wellness razvajanje
Hotel Medno: 2-urno wellness razvajanje
Hotel Medno: 2-urno wellness razvajanje
55,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,28€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

-50%
Hotel Medno: 2-urno wellness razvajanje
Poglej ponudbo
15,00 €
Vrednost: 30,00€
Prihranek: 15,00€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov in jih tudi podarite. 1 kupon velja za 2 osebi.
  • Kuponi so unovčjivi do 31. 5. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na telefon: 01 362 61 00 ali preko e-maila: [email protected] (termin lahko rezervirate kadarkoli; dosegljivi so od 7.00-21.00).
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.
  • Možna doplačila: dodatna brisača ali rjuha 2 €; kopalni plašč 5 €.
  • Pred hotelom je brezplačno parkirišče.
  • Oaza miru je zasebna, savne pa niso zasebne.
  • S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.
  • Ponudba vsebuje: 1x 2-urno razvajanje za 2 osebi v Hotelu Medno: zakup zasebne sobe Oaza miru s hidromasažnim bazenom in penino + souporaba savne (finska in IR-savna) + brisača ali rjuha (po osebi) + copati + čaj in voda.
  • Minister za zdravje opozarja, da prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo samo osebe nad 18. letom starosti.

Kdaj ste si nazadnje vzeli tisti čaroben trenutek, upočasnili korak, globoko zajeli zrak in šele nato nadaljevali svojo pot. Ne čakajte, da vas življenje posuje s čarobnim prahom. Vi sami odprite dlani in napolnite življenje s čarobnimi trenutki. Pri njih je mogoče sestaviti mozaik popolnih trenutkov, ki bodo ostali vtisnjeni globoko v vaš spomin. Si želite biti le trenutek stran od ljube Ljubljane, ampak vseeno s pravšnjo mero od mestnega vrveža? Tu je kraj, kjer si mesto in podeželje podajata roko.

DELČEK RAJA NA OBROBJU MESTA
Prava wellness oaza se nahaja v Hotelu Medno, na kraju, kjer si mesto in podeželje podajata roko. Z ene strani vas tu objema gozd, z druge pa si oči spočijete ob pogledu na Kamniško-Savinjske Alpe in turkizno reko Savo. S svojim toplim, sproščujočim ambientom nudi kratek pobeg od vsakdanje naglice, sprostitev in razvajanje. Harmonijo telesa in duha lahko poiščete ob razvajanju v finski in infrardeči savni ali pa v pravi oazi miru, zasebni sobi s hidromasažnim bazenom.

Wellness pomeni celosten način življenja in bivanja tako, da se posvetimo svojemu umu in telesu. Gre za občutek popolne sreče in ugodja, pretakanja energije in zadovoljstva.

Podrobnosti o ponudniku

Investic d.o.o.

Medno 54
1210 Ljubljana - Šentvid
Slovenija

01 362 61 00
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: