Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 4
Novalja, Hrvaška

Družinske počitnice za 4 osebe v apartmajih Turističnega naselja Gajac na Pagu!

1 otrok do 6 let gratis!

Zagotovite si počitnice po svoji meri - naselje zagotavlja miren oddih, zabave polna plaža Zrće pa je le kilometer stran! Ne spreglejte vseh terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za nepozabne počitnice za 2 osebi v apartmajih Kristal Paris v Novalji na Pagu: 7x nočitev v klimatiziranem enosobnem apartmaju 2+2 + posteljnina in brisače + uporaba zunanjega bazena + priprava in končno čiščenje apartmaja + wi-fi in parkiranje!

POLETNE POČITNICE NA PAGU! Zagotovite si počitnice po svoji meri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Apartmaji Kristal Paris, Novalja: oddih na Pagu
Apartmaji Kristal Paris, Novalja: oddih na Pagu
Apartmaji Kristal Paris, Novalja: oddih na Pagu
Apartmaji Kristal Paris, Novalja: oddih na Pagu
Apartmaji Kristal Paris, Novalja: oddih na Pagu
325,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Kristal Paris je namestitveni objekt s 4 zvezdicami, ki stoji le 100 m od morja. Gostom so na voljo nov bazen, 24-urna recepcija, veliko parkirišče in prostor za počitek ob žaru. Objekt je na odlični lokaciji s hitrim dostopom do barov na plaži, restavracij in plaže. Apartmaji so klimatizirani, vsak pa ima tudi majhno kuhinjo z vso potrebno opremo za pripravo obrokov.

PLAŽE
Otok Pag je znan po svojih prelepih plažah. Nedaleč od apartmajske hiše so plaže Lokunje, Straško in Planjka. Kamnita plaža Straško ponuja prelep razgled na kristalno čisto morje in zavetje pred soncem lahko najdete pod borovci. Plaža je dolga 1,5 km in je primerna tako za mlade kot za družine. Plaža Planjka je čudovita peščena plaža severozahodno od Novalje, ob vzhodni obali zaliva Stara Novalja. Plaža je pokrita z drobnim peskom, je topla in plitka ter lepo urejena. Idealna plaža za starše z majhnimi otroki.

OTOK PAG
Otok Pag je peti največji otok v Jadranskem morju z najdaljšo obalo polno zalivov in peščenih plaž. Otok je znan kot eden najbolj sončnih otokov. Pag je edinstven po številnih stvareh. Je najmanj poraščen otok na Jadranu, največjo redkost predstavljajajo drevesa. Pag je seveda tudi znan po svojem pestrem dogajanju.