Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Tretma oblikovanje telesa z napravo Ems Tesla v Lepotnem studiu Mi dí

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!

Za popolno telo! SUPER CENA na 3x tretma oblikovanje telesa za 2 področji z napravo Ems Tesla v Lepotnem studiu Mi día v Mariboru! 30 miutni tretma je tako unčinkovit, kot da bi naredili 30.000 trebušnjakov ali 8 ur treninga!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!

182,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Poletje se približuje zato imajo za vas Teslo EMSculpting Pro, ki je v 30 miutah tako unčinkovit, kot da bi naredili 30.000 trebušnjakov ali 8ur treninga. Gre za najnovejšo in inovativno napravo s katero lahko vplivajo na oblikovanje postave s pomočjo elektromagnetnih stimulacij. Naprava z visoko frekvenco poveča krčenje mišič in posledično vpliva na lipolizo.

Kako deluje EMSculpting PRO?
Emsculpting Pro povzroči zelo močne (supramaksimalne) mišične kontrakcije, ki jih ni mogoče doseči z vadbo. Ko je izpostavljeno tem močnim kontrakcijam, se je mišično tkivo prisiljeno prilagoditi takšnim ekstremnim  stanjem. Mišica začne preoblikovati svojo notranjo strukturo z množenjem vlaken in njihovo rastjo. HIFEM uporablja poseben razpon frekvenc, ki ne omogoča sprostitve mišic med dvema zaporednima stimulacijama. Mišica mora ostati v krčenem stanju več sekund. Ob večkratni izpostavljenosti tem visokim obremenitvam je mišično tkivo obremenjeno in se je prisiljeno prilagajati. Nedavne študije so poročale, da so pri tretiranih uporabnikih en do dva meseca po tretmaju s HlFEM opazili povprečno 15-16-odstotno povečanje debeline trebušne mišice.

Ponudba je del kategorij: