Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rogaška Slatina, Slovenija

Wellness oddih v Grand hotelu Donat Superior v Rogaški Slatini!

Unovčljivost do 24.12.2024!

Vrednost kupona je 59,20 €. Razliko 236,80 € do polne cene (296,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za prvomajski oddih za 2 osebi v Grand hotelu Bellevue****: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi + 1x vstop v svet savn Wellness centra Bellevue 4* + neomejen vstop v fitnes + wi-fi in parking! Koncert klape SEBENICO in Branimir Bubica 30. 4. 2024!

Koncert klape SEBENICO! Otrok do 5,99 let GRATIS! Vrednost kupona je 47,20 €. Razliko 188,80 € do polne cene (236,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte ostalih opcij bivanja med dodatnimi možnostmi!

Grand hotel Bellevue 4*, Pohorje: gorski oddih
Grand hotel Bellevue 4*, Pohorje: gorski oddih
Grand hotel Bellevue 4*, Pohorje: gorski oddih
Grand hotel Bellevue 4*, Pohorje: gorski oddih
Grand hotel Bellevue 4*, Pohorje: gorski oddih
47,20€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
188,80 €
Super cena
 
 

Grand hotel Bellevue****
Čez hotel na vrhu vzpenjače je zapihal svež veter. Grand hotel Donat Bellevue odpira vrata spremembam in vas pričakuje s še boljšo in kakovostnejšo ponudbo. Posebej za vas širijo svoje kapacitete, nadgrajujejo storitve in ustvarjajo nove možnosti udobja. Želijo, da vaše bivanje v hotelu postane nadstandardno doživetje. Rezervirajte svoje zatočišče udobja še danes.

Dvoposteljna soba je velika 30 m2 in ima dvoposteljno ležišče s kavčem; z možnostjo nastanitve dveh odraslih in dveh otrok (kopalnica s prho ali kadjo, direktni telefon, kabelska TV, mini bar, sef, internetni priključek).

Koncert klape SEBENICO in Branimir Bubica 30.4.2024
Klapa Sebenico in njen menedžer, skladatelj in glavni vokalist Branimir Bubica že 10 let uspešno krmarita po hrvaški glasbeni sceni. Pohvalijo se lahko z dvema izdanima albumoma, od katerih si je eden prislužil nominacijo za Porin, zmago na festivalu v Omišu Poleg samostojnih koncertov pogosto nastopajo z nekdanjim članom Markom Škugorjem, pred kratkim pa so skupaj z Lidijo Bačić in Goranom Karanom posneli himno Ep v vaterpolu.  Do konca poletja načrtujejo nov album, na katerem bodo številne nagrajene skladbe.