Pomladni oddih za 2 osebi v hotelu Adria 3* v Biogradu na moru: 1x nočitev s storitvijo all inclusive v klasični 3+2 sobi + 1. in 2. otrok do 11,99. leta in 3. otrok do 2,99. leta gratis + vključena pijača pri kosilu in večerji + uporaba zunanjih bazenov s toboganom!

Hotel Adria se nahaja v čudovitem borovem gozdu nekaj metrov stran od glavne plaže Soline. Na voljo sta 2 zunanja bazena, eden od njiju ima tobogan.

Hotel Adria 3*, Biograd na moru, Hrvaška
Hotel Adria 3*, Biograd na moru, Hrvaška
Hotel Adria 3*, Biograd na moru, Hrvaška
Hotel Adria 3*, Biograd na moru, Hrvaška
od 114,60€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,57€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Adria 3*, Biograd na moru, Hrvaška
Poglej ponudbo
od 103,50 €
Super cena
Hotel Adria 3*, Biograd na moru, Hrvaška
Poglej ponudbo
od 130,00 €
Super cena
Hotel Adria 3*, Biograd na moru, Hrvaška
Poglej ponudbo
od 138,80 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 8 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 7 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 7. do 4. dneva pred prihodom 60 % končne cene,  od 3. dneva pred prihodom ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s storitvijo all inclusive za prvega otroka do 11,99. leta na osnovnem ležišču; brezplačno bivanje s storitvijo all inclusive za drugega otroka do 11,99. leta na pomožnem ležišču; brezplačno bivanje s storitvijo all inclusive za tretjega otroka do 2,99. leta v postelji s starši; brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje); brezplačna turistična taksa za otroke do 11,99. leta.
  • Obvezna doplačila v nakupnem procesu: 1,50 €/dan za osebo nad 18 let za turistično takso; 0,75 €/dan za otroka od 12. do 17,99. leta za turistično takso.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s storitvijo all inclusive za osebo nad 12 let na osnovnem ali pomožnem ležišču z 40% popustom; 10% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Možna doplačila na recepciji: 6 €/avto/dan za parkirišče (glede na razpoložljivost).
  • Prijava od 15.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela. 
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Začetna storitev na dan prihoda je večerja.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi v hotelu Adria 3* v Biogradu na moru: 1x nočitev s storitvijo all inclusive v klasični troposteljni sobi z balkonom in možnostjo 1 pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 4 odrasle osebe in 1 otrok do 2,99. leta) + samopostrežni zajtrk, kosilo, popoldanska malica in večerja + voda, brezalkoholne in alkoholne pijače iz šankomata pri kosilu ter večerji + sokovi, voda, pivo, vino iz šankomata tekom dneva + uporaba 2 zunanjih sladkovodnih bazenov, eden s toboganom, drugi z ločenim delom za otroke + brezplačni ležalniki in senčniki (glede na razpoložljivost) + animacija + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Hotel Adria s 3 zvezdicami se nahaja v čudovitem borovem gozdu, 350 metrov od glavne biograjske plaže Soline in 800 metrov od centra Biograda.

Klasična soba z balkonom ima zakonsko posteljo ali posteljo z dvema ležiščema ter kopalnico s tušem. Na voljo je SAT TV, internet, telefon, sušilec za lase ter klimatska naprava. V sobi je na tudi večji kavč, ki služi kot pomožno ležišče.

V restavraciji Hotela Adria dnevno ponujajo velik izbor jedi domače in mednarodne kuhinje. Na voljo je all inclusive ponudba s samopostrežnim zajtrkom, kosilom, popoldansko malico in večerjo. Na voljo je tudi voda, brezalkoholne in alkoholne pijače iz šankomata pri kosilu ter večerji ter sokovi, voda, pivo, vino iz šankomata tekom dneva.

Na voljo sta 2 zunanja sladkovodna bazena, eden s toboganom, drugi pa z ločenim delom za otroke. Ob bazenu so na voljo ležalniki in senčniki.

Z doplačilom je na voljo večnamensko igrišče (za nogomet, rokomet, košarko), igrišče za odbojko, fitnes dvorana, igrišče za balinanje ter namizni tenis. Na sprehod in odkrivanje okolice se lahko odpravite po urejenih sprehajalnih poteh. Ljubitelji kolesarjenja pa lahko okolico odkrivate tudi s kolesom po urejenih kolesarskih poteh. 

V hotelu Adria bodo za zabavo najmlajših in odraslih poskrbela ekipra animatorjev z bogatim animacijskim programom. Otroci se bodo lahko udeležili zabavnih, poučnih in športnih aktivnosti, ki jih bodo zabavale in kjer bodo sklepale nova prijateljstva. Za odrasle so na voljo številne športne aktivnosti z animatorji ter bogat večerni animacijski program.

Zanimiva geografska lega v osrčju jadranske obale, obdana z nacionalnimi in naravnimi parki, dolgoletna turistična tradicija ter bogata turistična, kulturna, športna in gostinska ponudba so le nekateri izmed razlogov za izbiro Biograda kot destinacije za zanimive in dinamične počitnice. Poleg kulturne in zgodovinske dediščine je Biograd znan tudi po prekrasnih plažah, slikovitih zalivih in različnih namestitvenih zmogljivostih. V mestu je veliko restavracij, ki ponujajo specialitete domače in mednarodne kuhinje.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Adria 3*

Ul. Augusta Šenoe 42
23210 Biograd na Moru
Hrvaška

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi