SUPER CENA za morski oddih za do 6 oseb (4 odrasli + 2 otroka) v kampu Tatiana, Pakoštane: 2x nočitev v mobilni hiški Tina + posteljnina in brisače + wifi + parkirno mesto!

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi termini, preverite med dodatnimi možnostmi!

Mobilna hiška Tina, kamp Tatiana, Pakoštane
Mobilna hiška Tina, kamp Tatiana, Pakoštane
180,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Mobilne hišice se nahajajo v manjšem kampu Tatiana, ki je od centra mesta Pakoštane oddaljen 350m. Na voljo vam je namestitev v treh klimatiziranih mobilnih hišicah obdanih z oljkami za čisto pravi dopust v Dalmaciji, primerne za bivanje 4+2 oseb. Oddaljenost od plaže je 350 m, do centra mesta 450 m.

Mobilna hišica ima dve spalnici, eno kopalnico in dnevni prostor z dodatnim ležiščem in kuhinjo, primerna je za bivanje 4+2 oseb. Mobilna hišica je klimatizirana, na voljo je Wi-Fi omrežje in televizija v dnevnem prostoru. Vhod v mobilno hišico je preko velike pokrite terase, ki ima vrtno garnituro. Oddaljenost od plaže je 350 m.

Kamp Tatiana je manjši kamp kjer so postavljene samo mobilne hišice in se nahaja 450 m stran od centra mesta Pakoštane. Mobilne hišice so postavljene ob oljčnem nasadu s pogledom na morje in kornatsko otočje. Kamp je odprt celo leto. Lokacija kampa je dobra izhodiščna točka za izlete v naravo, kolesarjenje, ribolov…