Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Bohinjska Bistrica, Slovenija

Oddih s kopanjem in savno v Bohinj Eco hotelu 4*sup

Pomladne ali prvomajske počitnice v enem od najlepših kotičkov Slovenije!

SUPER CENA za popoln oddih za 2 osebi v objemu gora, v Bohinj Eco hotelu 4*sup v Bohinjski Bistrici: 3x nočitev s polpenzionom + vstop v Aquapark & Wellness Bohinj + 1x vstop v svet savn v Aquapark & Wellnessu Bohinj + uporaba kopalnih plaščev, brisač in copat + wi-fi in parkiranje!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
Bohinj Eco Hotel 4*sup, Bohinjska Bistrica
647,10€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Bohinj ECO Hotel je najboljša izbira za vse, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoj čas bivanja v Sloveniji. Ta okolju prijazen hotel se nahaja v osrčju Julijskih Alp in ima idealno izhodišče za enostaven dostop do (smučarskega) avtobusa, ki vas popelje do znamenitosti okoli Bohinjskega jezera ali do vzpenjače na Vogel. Hotel je bolj kompleks, kot enostaven hotel, s slovesom odlične kuhinje in z možnostjo različnih dejavnosti, ki bodo poskrbele za to, da vam na vašem oddihu nikoli ne bo dolgčas.

SUPERIOR SOBE (25-28 m2)
Superior sobe v Bohinj ECO Hotelu vam nudijo stik z naravo preko steklenih površin, ki se razprostirajo od tal do stropa. Večina sob ima dodatno raztegljivo ležišče. Sobe so obrnjene na vzhod, kar vam omogoče čudovite jutranje poglede na prebujanje sonca nad okoliškimi gorami. Superior sobe so opremljene s pohištvom iz orehovega lesa ali tika in so prebarvane z eko pastelnimi barvami na vodni osnovi. Talne obloge so iz anti alergenih recikliranih materialov.

Vse sobe imajo: 42'' LCD TV (106 cm), klimatsko napravo, kopalnico s tušem, ogrevano odložišče brisač, osvetljevalno kozmetično ogledalo, sef z električno vtičnico, sušilec za lase, telefon, zakonskao ali twin posteljo, WiFi in ​talno gretje v kopalnici​.

VODNI PARK
Bohinj Eco Hotel je z vodnim parkom povezan s podzemnim hodnikom. Vodni park Bohinj se ponaša s preko 500 m2 skupnih bazenskih površin. Bazeni so razgibano oblikovani in primerne globine za vse starosti. Bazenski kompleks je razdeljen v vhodno avlo z recepcijo in prvo solno sobo s piransko soljo v Sloveniji, garderobe od koder stopnice vodijo do glavnega bazenskega prostora. Bazenski prostor ima večji rekreacijski bazen, dva jacuzzija in otroški bazen z atrakcijami. V glavnem rekreacijskem bazenu se lahko razvajate v zvočni votlini ali pa se pocrkljate v votlini za zaljubljene. Tisti bolj adrenalinskega tipa, pa se lahko preizkusite na bazenski plezalni steni ali se spustite po adrenalinskem toboganu! Na voljo bazenske atrakcije in efekti kot so masažne kadi, vodne šobe, divja reka in tropski slap. Globina vode v rekreacijskem bazenu je 1,35 m, v otroškem pa 0,4 m. Temperatura velikega bazena je 31ºC, otroškega bazena in jacuzzijev pa 34,6ºC.

WELLNESS
Na voljo je uporaba finske, turške, bio in IR savne. Z doplačilom pa je na voljo tudi panoramski wellness, ki se nahaja v zgornjem nadstropju Bohinj ECO hotela in vabi goste, da si vzamejo čas zase, se razvajajo in sprostijo ob čudovitih razgledih na okoliško verigo Julijskih Alp. Pozabite na stres in se sproščajte v čudovitem okolju Triglavskega narodnega parka. Panoramski wellness je namenjen izključno odraslim (18+). Zajema bazen, turško savno, finsko savno, masažni prostor in prostor za sprostitev.

RESTAVRACIJA 2864
Restavracija z mešanico sodobne, udobne in atraktivne opreme pričara prijetno vzdušje, ki skupaj s profesionalno postrežbo pusti odličen vtis. Prav taka je tudi kulinarična ponudba: pristna domača kuhinja z lokalnimi specialitetami in bogato vinsko karto.

Ponudba je del kategorij: