Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-70%
Oseb: 1
Rogaška Slatina, Slovenija

Vedeževanje s tarot kartami

Se sprašujete o ljubezni, zdravju, financah? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Angelska sporočila! -71% na angelsko sporočilo ob vaši težavi + dodatna afirmacija za izobilje! Storitev se izvaja preko e-maila ali kot 20-minutno svetovanje po telefonu ali v živo v Rogaški Slatini!

V tej ponudbi so navoljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

15,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
55,50 €
-71%
Prihranek:
39,60 €
 
 

ANGELSKO SPOROČILO OB VAŠI TEŽAVI in dodatek afirmacija za izobilje.

Včasih preprosto ne vemo, kako naprej. Ne najdemo odgovorov na določena vprašanja. Potrebujemo vodstvo in pomoč, naš zvesti Angel Varuh. V teh primerih se lahko svetovalka poveže z vašim Angelom Varuhom in mu postavi vaša vprašanja, vaše prošnje. Ob tem nastane Angelska karta, zapis, ki vam razkriva, česar sami ne zmorete (še) videti ali dojeti. Angelska sporočila vam prinašajo nove možnosti in svež pogled na vaše življenje. Mnogokrat pa se zgodi, da se nehote znajdete v taki čudni situaciji, da sploh ne veste kaj bi naredili, kako bi naredili in kaj spremenili, da bi to bilo pravilno oziroma dobro za vas. Težave, na katere naletimo v življenju, so vedno izraz nekega notranjega neravnovesja. Nase in na vse okoli sebe moramo gledati celostno, kajti ne obstaja samo ena pot, ena tehnika, ena možnost.

Roko na srce … Svet ni pošten in nikoli ne bo pošten. Vedno bodo na tem svetu sile, ki bodo ljudi odvračale od pravega angelskega namena. Vedno bodo prisotne energije, ki vas bodo odmikale iz prave poti, iz prave ljubezni in prave predanosti lastnemu življenju. Zato je zelo pomembno, da ste vedno povezani z Angeli.

Angelska sporočila vam lahko pomagajo in vas usmerijo ….. v pravem trenutku in na pravi način.

Ponudba je del kategorij: