SUPER CENA za aktiven oddih za 2 osebi v Oštariji Herbelier v Dolenjskih Toplicah: 2x nočitev z zajtrkom + 1x večerja s 3 hodi in pozdravom Chefa kuhinje + 2-urni zakup privatne savne in bazena + ogled muzeja Baza 20 + kopanje v naravnih Toplicah Klevevž + wi-fi in parking!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Oštarija Herbelier: kulinarično razvajanje
Oštarija Herbelier: kulinarično razvajanje
Oštarija Herbelier: kulinarično razvajanje
Oštarija Herbelier: kulinarično razvajanje
Oštarija Herbelier: kulinarično razvajanje
296,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Raziskujte kulinariko, pokrajino in tradicijo. Dobrodošli v Oštarijo Herbelier! V zatočišču z butično ponudbo se pustite zapeljati čisto drugačnemu oddihu.

Z Oštarijo Herbelier odkrijte najslajše skrivnosti dolenjske kuhinje. Prisluhnite šumenju prastarih kočevskih smrek. Zazrite se v globoke okljuke reke Krke. Naj prsti polzijo po rosni jutranji praproti. Vdihnite svež zrak pragozda. Okusite alkemijo avtohtonih zelišč. Prepustite se naravi in znova odkrijte mir.

Vsaka soba v Oštariji Herbelier nosi svoj podpis. V 12 apartmajih in sobah se sprostite tako, kot vam je pisano na kožo: poiščite zelišče, vonj katerega vas bo sprostil in umiril. Med blazinami pa izberite tisto, ki vas bo zazibala v najbolj miren sen.

Zelena nit Oštarije Herbelier so avtohtona zelišča, nabrana na obronkih prastarih gozdov, domačih zelenih gričih, prostranih senožetih in vzgajana na lastnih vrtovih. Zeliščni hotel ponosno nosi zelena certifikata - Slovenia Green Accommodation ter Travelife, ki kažeta na zavetost k trajnostnemu turizmu.

Obliznite si prste, si privoščite krepčilen spanec in odkrijte nepozabna doživetja. Prebudite vse svoje čute na oddihu v Oštariji Herbelier.

Predlog oddiha
1. dan: prihod, namestitev, kopanje v naravnih toplicah Klevevž (30-minutn vožnje stran), kulinarično razvajanje in nočitev
2. dan: zajtrk, kopanje in wellnes (30-minut vožnje stran), aktivnosti v naravi, gostija na sončni terasi, nočitev, zajtrk, ter odhod.

Ponudba je del kategorij: