Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mariborsko Pohorje, Slovenija

Pomladni oddih v Forest hotelu Videc 3* na Mariborskem Pohorju

Tudi za 1.maj!

Neomejena uporaba notranjega bazena WellNest (tudi na dan prihoda in na dan odhoda)!

Super cena
Oseb: 1
Hočko Pohorje, Slovenija

Neomejeno kopanje v WellNest hiši Pohorje in večerja v Restavraciji Bolfenk

Podarite si kopalni pobeg na Pohorje!

SUPER CENA za pomladni oddih za 2 osebi v Forest hotelu Videc 3* v Pohorje Village Wellbeing Resortu: 2x nočitev s polpenzionom (samopostrežni zajtrk in večerja, polna lokalnih specialitet) + uporaba notranjega bazena WellNest + piknik košarica lokalnih dobrot + wi-fi in parkiranje!

Pomladni pobeg v gore - WellNest aktivne počitnice na Pohorju!

Forest hotel Videc 3*, Pohorje: pomladni oddih
Forest hotel Videc 3*, Pohorje: pomladni oddih
Forest hotel Videc 3*, Pohorje: pomladni oddih
Forest hotel Videc 3*, Pohorje: pomladni oddih
Forest hotel Videc 3*, Pohorje: pomladni oddih
239,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

FOREST HOTEL VIDEC 3*
Prostornost sob in čudovit neposreden pogled s teras na zelene gozdove Pohorja, vam bo pozimi pričaral pravo zimsko pravljico, poleti pa vas bo razvajala s čudovito zeleno barvo, ki vabi da se popolnoma prepustite naravi.
Vse sobe so dvoposteljne z dvema ali več pomožnih ležišč, popolne za družine in skupine. Hotel ima prostorno restavracijo s teraso in priročno shrambo za smučarsko opremo z neposrednim dostopom iz hotela.

Hotel ima 28 sob, vse so opremljene s kopalnico z kadjo ali tušem, kabelsko LCD TV in brezplačnim WI-FI internetom. Prostorne dvoposteljne sobe imajo dve ali več pomožnih ležišč in balkon s pogledom na gozd.

Forest hotel Videc se nahaja v naselju Pohorje Village Wellbeing Resort, kjer se zraven vrhunske restavracije nahaja tudi udoben Lobby bar. Gostje hotela lahko uporabljajo storitve WellNesst hiše, ki se razprostira v dveh nadstropjih. V prvem se nahaja bazen, ki ponuja prijetno kopanje v ogrevani pohorski vodi in whirlpool. V drugem nadstropju se nahaja Svet savn, ledena jama, ohlajevalni Kneipp bazen in masažni bazeno z ogrevano vodo (doplačilo), ponudbo pa zaokrožuje izvrstna ponudba premium masaž in lepotnega programa (doplačilo).
V sklopu Forest hotela Videc se nahaja trgovina z domačimi proizvodi in spominki.
Hotel ponuja najem električnih in gorskih koles, športne opreme in družabnih iger, pri njih pa lahko dobite tudi kolesarske in pohodniške zemljevide.

Ponudba je del kategorij: