Poskrbite, da bo vaš vrt urejen in podaljšajte življenjsko dobo vaših rastlin! -56% na škarje za urejanje vrta - Gardezors: 3x rezila iz kakovostnega jekla + 1x škarje Gardezors! Poštnina je brezplačna!

Visoko kakovostne škarje z zamenljivimi rezili in kvalitetno izdelavo bodo odličen pomočnik pri urejanju vašega vrta!

12,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,90 €
-56%
Prihranek:
17,00 €
 
 

Popoln komplet vrtnega orodja
Gardezors so zelo enostavne za uporabo in odlično reže vedno ko ga boste uporabili. Primeren je za obrezovanje vseh vrst rastlin, najbolje pa se uporablja ob obrezovanju sadnega drevja. Priporočljivo je, da škarje po vsaki uporabi očistite in tako podaljšate njegovo življenjsko dobo.

Zamenljiva rezila 
V kompletu dobite 3 vrste rezil, tako boste lahko vsako rastlino obrezalo pravilno in enostavno. Rezila je enostavno zamenjati, z njimi pa boste lahko obrezovali veje tudi do 12 mm debeline. Natančno in popolno rezanje tudi izboljša samo življenjsko dobo vaših rastlin, tako bo vaš vrt urejen dolgo časa.

Visoko kakovostni materiali izdelave
Za razliko od tradicionalnih orodij za obrezovanje in urejanje vrta, so Gardezors izdelani iz strižnih rezil z dvema roboma iz visoko kakovostnega jekla in ročajo iz trdnih ABS materialov, kar bo omogočalo, da boste lahko obrezali tudi debelejše veje, brez da bi ob tem poškodovali škarje. 

Ponudba je del kategorij: