Mega počitnice v Poreču! SUPER CENA za popoln morski oddih za 4-6 oseb v krasnem kampu Bijela uvala ali Zelena laguna pri Poreču: 7x nočitev v polno opremljeni klimatizirani mobilni hiški Banko Camping + končno čiščenje!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Mobilne hiške Banko Camping, kampi pri Poreču
Mobilne hiške Banko Camping, kampi pri Poreču
Mobilne hiške Banko Camping, kampi pri Poreču
Mobilne hiške Banko Camping, kampi pri Poreču
Mobilne hiške Banko Camping, kampi pri Poreču
599,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 3,00€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Mobilne hiške Banko Camping, kampi pri Poreču
Poglej ponudbo
145,00 €
Super cena
Mobilne hiške Banko Camping, kampi pri Poreču
Poglej ponudbo
369,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kupone je možno združevati za daljše bivanje po predhodnem dogovoru s ponudnikom.
  • Kuponi so unovčljivi od 26. 5. do 23. 6. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija preko e-maila: [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,50 €/osebo/dan, otroci do 11,99 let ne plačajo turistične takse, otroci 12-17,99 let plačajo 50 % zneska turistične takse.
  • Možna doplačila: posteljnina za enojno posteljo 5 €; posteljnina za zakonsko posteljo 10 €; paket brisač (ena velika in ena srednja) 4 €; pozna odjava 20 €.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Lokacije kampov: kamp Bijela uvala, Ul. Bijela uvala 1, 52452 Funtana, Istra, Hrvatska; kamp Zelena laguna, Ul. Zelena laguna 24, 52452 Funtana, Istra, Hrvaška.
  • Ponudba vsebuje: popoln morski oddih za 4-6 oseb v krasnem kampu Bijela uvala ali Zelena laguna pri Poreču: 7x nočitev v polno opremljeni klimatizirani mobilni hiški Banko Camping + končno čiščenje.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Kamp Bijela Uvala z vsebinami za vse generacije vaše družine: 4 bazeni, kavarne in restavracije, trgovina in masažni salon, ki vas čakajo v bližini čudovite plaže z belimi prodniki. Kamp je oddaljen okrog 35 minut hoje od centra Poreča, mesta z bogato zgodovino in obilico zanimivosti.

Zelena Laguna je moderno opremljen kamp, kjer vas na enem mestu čakajo številne dejavnosti in programi za otroke in starše ter prijetno družinsko vzdušje. Če kar koli potrebujete v Poreču ali če bi se samo želeli sprehoditi in si ogledati mesto, vas bo turistični vlakec do tja odpeljal v samo 15 minutah.

MOBILNE HIŠKE
Če se želite tudi na dopustu počutiti kot doma, izberite mobilno hiško! Namestite se na 32 m2 čistega udobja in uživajte v zasluženem oddihu. Hiške so klimatizirane, imajo SAT TV in 18 m2 veliko teraso z mizo, stoli in ležalniki.

Podrobnosti o ponudniku

VIB TURIZAM jdoo, Banko Camping

Ul. Bijela uvala 1
52452 Funtana
Hrvaška

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi