Sproščanje na krasni destinaciji! SUPER CENA za wellness oddih za 2 osebi v hotelu Fortuna 4* v Banja Luki: 1x nočitev z zajtrkom + uporaba wellness vsebin (bazen, savna in fitness) + brezplačna uporaba velike otroške igralnice + wi-fi in brezplačno parkiranje! 2 otroka do 6,99 leta gratis!

Vrednost kupona je 7,65 €. Razliko 43,35 € do polne cene (51,00 €) plačate direktno ponudniku.

Hotel Fortuna 4*, Banja Luka: wellness oddih
Hotel Fortuna 4*, Banja Luka: wellness oddih
Hotel Fortuna 4*, Banja Luka: wellness oddih
Hotel Fortuna 4*, Banja Luka: wellness oddih
7,65€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
43,35 €
Super cena
 
 

Hotel in wellness center Fortuna stoji na Petrićevcu, v sklopu naselja Žute zgrade, le 2 km oddaljen od centra Banja Luke. Koncept hotela in wellness centra z zagotavljanjem udobnega bivanja zadovoljuje vsem potrebam sodobnega človeka. Dizajniran in zgrajen je bil po visokih standardih in predstavlja novo dimenzijo turistične dejavnosti.

Hotel ponuja 17 sodobno in luksuzno opremljenih in klimatiziranih namestitvenih enot. Vse sobe in apartmaji so opramljeni z minibarom, LCD televizorjem, ADSL interntnim dostopom, sefom in SOS alarmnim sistemom. Kopalnice so opremljene s kadmi in tuši s hidromasažnim stolpom.

Bivanje v hotelu Fortuna bo gotovo nepozabno in sproščeno. Poleg nočitve je zagotovljen tudi zajtrk v restavraciji McFort, na voljo pa je tudi uporaba wellness centra, savn, fitnesa enega zaprtega in treh odprtih bazenov.

Banja Luka je mesto z dolgo zgodovino, ki danes slovi po pestrem nočnem življenju in odličnih možnostih za nakupovanje, nad obiskom pa bodo navdušeni tudi ljubitelji aktivnega preživljanja prostega časa, saj mesto in okolica ponujata obilo možnosti za športne aktivnosti, od kolesarjenja do raftinga.

Ponudba je del kategorij: