SUPER CENA za 1-dnevni organiziran izlet v PRAVLJIČNI LEGOLAND z agencijo goHolidays: prevoz s turističnim avtobusom po programu (iz Celja) + vse cestnine in parkirnine + celodnevna vstopnica za park Legoland + turistično spremljanje in organizacija izleta!

Zabava na več kot 50 različnih atrakcijah! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

goHolidays: organiziran izlet v pravljicni Legoland
goHolidays: organiziran izlet v pravljicni Legoland
goHolidays: organiziran izlet v pravljicni Legoland
goHolidays: organiziran izlet v pravljicni Legoland
89,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,45€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda: 27. 4., 1. 5., 2. 5., 4. 5., 8. 6., 22. 6., 25. 6. in 29. 6. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected]. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest in bo možna samo do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte naziv izleta, datum potovanja, šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234 (od 10.00 do 16.00 ob delovnikih).
  • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Vstopno mesto: Celje - s parkirišča pred dvorano Zlatorog ob 0.45.
  • Ponudba vsebuje: 1-dnevni organiziran izlet v pravljični Legoland v Nemčiji: prevoz s turističnim avtobusom po programu (iz Celja) + vse cestnine in parkirnine + celodnevna vstopnica za park Legoland + turistično spremljanje/vodenje + organizacija izleta in DDV.
Koledar unovčljivosti

PRAVLJIČNI LEGOLAND
Nepozabna dogodivščina v Legolandu v Nemčiji za otroke in vse otroke po srcu! Vabimo vas v pravljični Legoland z agencijo goHolidays!V Legolandu se bomo lahko zabavali na več kot 50 različnih atrakcijah, razdeljenih v osem tematskih sklopov. Skupaj se zabavajte v parku, velikem za kar 26 nogometnih igrišč, podajte se v svet mumij, na vožnjo z zelenim zmajem ali na obisk slavnih evropskih prestolnic. Užitek zagotovljen!

Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz Slovenije in vožnja mimo Salzburga, bavarske prestolnice München ter Alianz Arene do resnične dežele lego kock - Legolanda, ki se nahaja v bližini mesteca Günzburga. V Legolandu se bomo lahko zabavali na več kot 50 različnih atrakcijah. Park ima površino 26. nogometnih igrišč, razdeljenih v osem tematskih sklopov. V središču najdemo Miniland, kjer so v razmerju 1:20 zgrajena iz več kot 25 milijonov lego kock slavna evropska mesta in pokrajine.

Adrenalin bomo občutili na najhitrejši vožnji z "zelenim zmajem", na vožnji "po rudniških jaških", se podali v svet mumij, piratov, nindž, vitezov in drugih pustolovščin. Videli bomo, kako izdelujejo naše najljubše igrače, v tovarniški trgovini pa bomo lahko kupili, kar že dolgo brez uspeha iščemo v domačih trgovinah. Morda bomo srečali tudi slavnega Mojstra Miho... Skočili bomo tudi "pod" vodo, s podmornico v potopljeno deželo Atlantido, svet številnih ribic... Pozno popoldne se bomo razigrani odpravili proti domu, kamor prispemo v nočnih urah.

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: