Idilično Prekmurje! SUPER CENA za krasen oddih za do 7 oseb v Panonski vasi: 2x nočitev v Panonski vili + 2x kopalna karta za Terme 3000 + posteljnina, brisače in osnovni kuhinjski pribor + wi-fi!

Vključeni kopalni karti! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Panonska vas, Moravske toplice: vila
Panonska vas, Moravske toplice: vila
Panonska vas, Moravske toplice: vila
Panonska vas, Moravske toplice: vila
Panonska vas, Moravske toplice: vila
336,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Panonska vas je novo naselje vil in apartmajev, ki leži v vasi Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic in le nekaj korakov od golf igrišča Livada (Terme 3000).

Naselje sestavlja deset, po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, grajenih iz opeke, ter ometi iz gline. Notranjost krasi ročno izdelano masivno pohištvo, toplina krtačenega lesa in posebna dekorativna nota pa učinkovito sledita duhu avtentičnega Prekmurja. K prijetnemu ambientu prispeva okolju prijazno ogrevanje. Občutek drugačnosti, posebnosti Panonske vasi dopolnjujejo nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, mir obrobja pa dobesedno preplavi slehernega obiskovalca.

Srce Panonske vile je velika in skrbno urejena kuhinja iz lesa z jedilno mizo za 8 oseb. Gostom so na voljo vsi sodobni kuhinjski pripomočki. Kuhinja in jedilnica sta združeni z dnevno sobo, od koder lahko gostje stopijo na teraso. S terase lahko vidite posevke in koruzna polja. Kjer si lahko ogledate galerijo, najdete zakonske postelje za 4 osebe s kopalnico, spodaj pa sta tudi spalnica za 3 goste in kopalnica.

Ponudba je del kategorij: