Poletne počitnice za 2 osebi v hotelu View 4* na otoku Brač: 1x nočitev s polpenzionom v superior 2+3 sobi z balkonom na morsko stran + 1. in 2. otrok do 11,99. leta in 3. otrok do 2,99. leta gratis + vključena pijača ob večerji + uporaba zunanjih bazenov + uporaba notranjega bazena!

Hotel View vas bo navdušil s svojim panoramskim pogledom na kristalno čisto Jadransko morje in dalmatinski arhipelag.

Hotel View 4*, otok Brač, Hrvaška
Hotel View 4*, otok Brač, Hrvaška
Hotel View 4*, otok Brač, Hrvaška
Hotel View 4*, otok Brač, Hrvaška
Hotel View 4*, otok Brač, Hrvaška
Hotel View 4*, otok Brač, Hrvaška
od 337,80€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,69€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel View 4*, otok Brač, Hrvaška
Poglej ponudbo
od 293,80 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 7 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervaciji 6 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 6. do 1. dneva pred prihodom 40 % končne cene, na dan prihoda ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom za prvega in drugega otroka do 11,99. leta na pomožnem ležišču; brezplačno bivanje s polpenzionom plus za tretjega otroka do 2,99. leta v postelji s starši; brezplačna turistična taksa za otroka do 11,99. leta; brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje).
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s polpenzionom plus za osebo nad 12 let na pomožnem ležišču s 40% popustom; 25% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Obvezna doplačila na recepciji: 1,50 €/osebo/dan za turistično takso; 0,75 €/dan za otroka od 12. do 17,99. leta za turistično takso.
  • Možna doplačila na recepciji: 10-15 €/avto/dan za parkirišče (parkirnega mesta ni mogoče rezervirati in je odvisno od razpoložljivosti); 25 €/dan za hišnega ljubljenčka (potrebna najava na rezervaciji).
  • Prijava od 15.00; odjava do 11.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za poletje za 2 osebi v hotelu View 4* na otoku Brač: 1x nočitev s polpenzionom v superior dvoposteljni sobi z balkonom na morsko stran z možnostjo 2 pomožnih ležišč (maksimalna kapaciteta sobe: 4 odrasle osebe in 1 otrok do 2.99. leta) + vključena pijača ob večerji: voda, sokovi in brezalkoholne pijače iz avtomata + uporaba notranjega bazena + uporaba zunanjih bazenov + brezplačni ležalniki in senčniki na bazenih (glede na razpoložljivost) + uporaba kopalnih brisač (ob predložitvi kartice za brisače) + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Hotel View s 4 zvezdicami se nahaja tik ob morju v mestu Postira. Navdušil vas bo s svojim modernim slogom. Najbližji bari in restavracije so od hotela oddaljene približno 350-450 m. 

Superior dvopsoteljna soba z balkonom na morsko stran ima zakonsko posteljo ali posteljo z dvema ločenima ležiščema ter kopalnico s tušem in sušilnikom za lase. Na voljo je televizor, internet, klimatska naprava, telefon, minibar ter sef. Soba ima možnost 2 pomožnih ležišč.

Na voljo je polpenzion v restavraciji hotela. Ob večerji je na voljo tudi pijača kot so voda, sokovi in brezalkoholne pijače iz avtomata. V bližinih hotela se nahajajo tudi bari in restavracije.

Z doplačilom je na voljo Wellness in Spa center s finsko savno, parno kopeljo, ledeno fontano in sobo za sproščanje.

Na voljo je uporaba notranjega bazena.

Na voljo so zunanji bazeni. Ob bazenih so na voljo tudi ležalniki in senčniki. Osvežite se lahko v baru ob bazenu.

Najbližja plaža je od hotela oddaljena približno 200 m. 

Otok Brač je prepreden s kolesarksimi stezami po katerih se lahko odpavite s kolesom na odkrivanje otoka. Z doplačilom je na voljo tenis, košarka, odbojka na mivki, rokomet, mali nogomet ter vodni športi kot so deskanje na vodi, kajtanje, potapljanje.

Otok Brač vas bo navdušil s svojim razkošjem in skoraj nadrealistično pokrajino s sončnimo pobočji, ki so posejani z vinogradi in oljkami, dišečimi čempresi in gostmi borovimi gozdovi, zelenimi travniki, kjer se pod budnim očesom pastirja pasejo črede ovc. Ob obali pa vas bodo navdušile neustavljive naravne prodnate plaže, ki vodijo v kristalno čisto morje.

Tukaj je toliko za videti in doživeti in ni dvoma, da se boste neskončno zabavali ob raziskovanju vsega, kar ponuja ta veličastni otok.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel View 4*

Vrilo 42
21410 Postira
Hrvaška

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi