Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Ankaran, Slovenija

Masažno razvajanje v Hotelu Rezidenca Ortus v Ankaranu

Odpravite se na odlično sprostitev v Ankaran! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
Ankaran, Slovenija

Obisk solne jame v Hotelu Rezidenca Ortus v Ankaranu

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ankaran, Slovenija

Kolesarski oddih v butičnem Hotelu Rezidenca Ortus 3* v Ankaranu

Vrednost kupona je 54,60 €. Razliko 218,40 € do polne cene (273,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ankaran, Slovenija

Prvomajski oddih v butičnem Hotelu Rezidenca Ortus 3* v Ankaranu

Vrednost kupona je 46,00 €. Razliko 184,00 € do polne cene (230,00 €) plačate direktno ponudniku.

SUPER CENA za popolno wellness razvajanje za 1 osebo v Hotelu Rezidenca Ortus v Ankaranu: 45-minutna klasična masaža celega telesa + 3-urni vstop v savno!

Odpravite se na odlično sprostitev v Ankaran! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

48,70€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

V  klasični finski savni se povprečna temperatura giblje okoli 90 stopinj Celzija. Med savnanjem se sprostimo in umirimo. Naše telo se razstruplja, dihalne poti se prečistijo, izboljša pa se tudi prekrvavitev kože.

Zeliščna savna pa je ena od izpeljank finske savne. Temperatura zraka v njej je okoli 60 stopinj Celzija. Zelišča se izločajo v prostor ter sproščajo živčni sistem, mišice, blagodejno pa vplivajo tudi na dihala. Zaradi nižjih temperatur je zeliščna savna idealna za tiste, ki ne prenašajo dobro visokih temperatur.

Klasična masaža celotnega telesa vključuje nežno manipulacijo mišic v hrbtu, nogah in rokah. Gre za enega najstarejših ter najenostavnejših načinov zdravljenja, ki se je razvil že v antičnih časih. Vzhodna filozofija poudarja, da koristi masaže koristijo vsem, ne glede na starost, saj lahko pomaga pri številnih vidikih našega zdravja. Ta posebna vrsta masaže lahko spodbuja naše telo, pomirja duha, odpravlja napetost, zmanjšuje težave s spanjem in razbremenjuje boleče mišice, kar vodi do izboljšanega počutja. Številni verjamejo, da masaža deluje zdravilno tudi preprosto zaradi občutka ugodja, ki ga prinaša. Poleg tega ima klasična masaža številne druge koristi, kot so izboljšana prekrvavitev mišic, pospešitev krvnega obtoka, spodbujanje presnove ter zmanjšanje vsakodnevnega stresa.

Ponudba je del kategorij: