-58% na brezigelno mezoterapijo (mikroneedling z dermapenom) v kombinaciji s kisikovo nego (oxy infiusion)! Uporaba vrhunske kozmetike, ki so jo odobrili zdravniki in dermatologi po vsem svetu!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

97,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
230,00 €
-58%
Prihranek:
133,00 €
 
 

BREIGELNA MEZOTERAPIJA

Inovativna rešitev za izboljšanje kakovosti kože - programirano varno mezoterapijo, ki združuje ultrazvok, galvanski tok, infrardečo svetlobo in radiofrekvenco. S tem naprednim pristopom omogočamo ciljno in natančno dostavo aktivnih sestavin v globoke plasti kože. Mezoterapija spodbuja ne samo hidracijo in hranjenje kože, ampak tudi povečuje naravno produkcijo kolagena, izboljšuje elastičnost ter zmanjšuje znake staranja, kot so gubice in neenakomerna tekstura. Z združevanjem različnih tehnologij ustvarjamo sinergijski učinek, ki spodbuja regeneracijo celic in pospešuje naravne procese obnove kože. S tem pristopom zagotavljamo visoko učinkovito terapevtsko izkušnjo, ki vodi do izboljšanega in pomlajenega videza kože.


KISIKOVA TERAPIJA

OxyInfusion tretma predstavlja vrhunsko nego obraza, ki temelji na uporabi kisika za revitalizacijo in pomlajevanje kože. Ta napredna terapija ponuja številne izjemne

prednosti:

Intenzivna hidracija: OxyInfusion prinaša globoko hidracijo, saj v kožo vnaša visoko koncentracijo kisika. Ta postopek povečuje vlažnost kože, zaradi česar postane bolj sveža, napeta in sijoča.

Stimulacija kolagena: S pomočjo kisika se spodbuja naravna produkcija kolagena, ključnega beljakovinskega elementa, ki skrbi za čvrstost in elastičnost kože. To zmanjšuje videz gubic in drobnih linij ter izboljšuje tonus kože.

Detoksifikacija kože: OxyInfusion tretma pomaga odstraniti toksine in nečistoče iz kože, s čimer se izboljša njena tekstura in zmanjša pore. Rezultat je bolj jasna, sveža in mladostna koža.

Pospešena regeneracija celic: Z vnosom kisika se pospeši regeneracija kožnih celic, kar pomaga pri obnavljanju poškodovane kože in zmanjšuje vidne znake staranja.

Hitri in vidni rezultati: OxyInfusion tretma prinaša takojšnje rezultate, saj kožo osveži in ji povrne naravni sijaj. Pacienti opazijo izboljšanje v teksturi kože ter zmanjšanje utrujenega in bledega videza.

Ponudba je del kategorij: