Počitnice z letalom v hotelu Boutique Hotel Momentum by Aycon 4* v Budvi v Črni gori: 7x nočitev z zajtrkom za 1 osebo v družinskem 2+2 apartmaju + letalski prevoz iz Ljubljane + 1 kos oddane in 1 kos ročne prtljage + uporaba zunanjih bazenov!

Nov hotel v srcu Budve z impresivnim bazenom, ki je zaščitni znak hotela! Na voljo kar 3 bazeni, restavracija, bar, kavarna in park, priljubljena Slovenska plaža pa se nahaja v bližini.

Boutique Hotel Momentum by Aycon 4* - Budva, Črna gora
Boutique Hotel Momentum by Aycon 4* - Budva, Črna gora
Boutique Hotel Momentum by Aycon 4* - Budva, Črna gora
Boutique Hotel Momentum by Aycon 4* - Budva, Črna gora
Boutique Hotel Momentum by Aycon 4* - Budva, Črna gora
od 919,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 4,60€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Prikaži še ostalih 15 možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 30. dneva pred nastopom potovanja 30 % cene aranžmaja, od 29. do 22. dneva pred nastopom potovanja 50 % cene aranžmaja, od 21. do 15. dneva pred nastopom potovanja 60 % cene aranžmaja, od 14. do 8. dneva pred nastopom potovanja 90 % cene aranžmaja, od 7. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 30 €/osebo za transfer od letališča do hotela in nazaj
  • Obvezna doplačila na destinaciji: turistična taksa in enkratna hotelska prijavnina
  • Možna doplačila na destinaciji: različni fakultativni izleti, ki vam jih predstavi Palmin predstavnik na destinaciji
  • Na povpraševanje: enoposteljna soba, več dnevne počitnice, ostale kombinacije potnikov
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Palma.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji, ki jih lahko preberete tukaj.
  • Ponudba vsebuje: 7x nočitev z zajtrkom za 1 osebo v Boutique Hotel Momentum by Aycon 4* v Budvi v Črni gori: namestitev v družinskem apartmaju (minimalna zasedenost sobe: 2 odrasli osebi in 1 otrok do 17,99. leta; maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi in 2 otroka do 17,99. leta) + povraten let z letalsko družbo Air Montenegro: Ljubljana – Podgorica – Ljubljana + letališke in varnostne pristojbine + 1 kos oddane prtljage do 23 kg in ročna prtljaga do 8 kg + osnovno nezgodno zavarovanje za primer nezgodnega dogodka nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec + slovensko govoreči predstavnik na letališču + slovensko govoreči predstavnik na destinaciji (ob minimalno 50 osebah na termin) + uporaba zunanjega bazena + brezplačni WiFi.
Koledar unovčljivosti

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Boutique Hotel Momentum by Aycon**** je na novo odprt hotel v Budvi in leži 17 km od letališča Tivat. V hotelu je na voljo recepcija, restavracija, bar, kavarna, terasa in park.

Družinski apartma s pogledom na park (40 m2) ima spalnico z zakonsko posteljo (160x200), dnevni prostor z raztegljivo zofo, kopalnico (prha, WC, sušilec za lase), klimo, sef, mini bar, televizijo, balkon in možnost 2 pomožnih ležišč.

Hotelsko ponudbo dopolnjujejo trije zunanji bazeni in bazenski bar.

Hotel je oddaljen cca 18 minut hoje od znamenite plaže Slovenska plaža in 2,1 km od Plaže Ričardova.

Črna gora je dežela sanjske obale, divje narave in odlične kulinarike, ki vas bo naravnost navdušila. Črnogorci v povprečju uživajo v 240 sončnih dneh v letu. Čudovite plaže, možnost preživljanja aktivnih počitnic in biseri črnogorske naravne in kulturne dediščine, so vse tisto, kar vam zagotavlja nepozabne poletne počitnice. Črna gora nudi obilico možnosti za vse generacije, z dodatnimi izleti na priljubljene turistične postojanke z odkrivanjem neokrnjene narave in bogate zgodovine.

Podrobnosti o ponudniku

Boutique Hotel Momentum by Aycon 4*

XVI St 15
85310 Budva
Črna gora

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi