Skupinsko križarjenje z ladjo MSC World Europa Genova-Neapelj-Sicilija-Malta-Barcelona-Marseille-Genova z odhodom 27.10.2024: 7x nočitev s polnim penzionom za 1 osebo v notranji kabini Fantastica IR1 (palube 5-14) + pristaniške pristojbine + zabavne prireditve ter animacija!

VKLJUČEN IZLET PO MARSEILLE Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do italijanskega Neaplja in Sicilije, Malte ter španske Barcelone!

Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
od 899,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 4,50€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 180. dneva pred nastopom potovanja 100 €/osebo, od 179. do 120. dneva pred nastopom potovanja 25 % cene aranžmaja, od 119. do 90. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 55 % cene aranžmaja, od 59. do 30. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 29. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Obvezno doplačilo ob rezervaciji: 84 €/osebo nad 12 let oziroma 42 €/otroka od 2-11,99. leta za napitnine (Hotel Service Charge – HSC).
  • Možna doplačila ob rezervaciji: 689 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; 209 € za otroka do 17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; možno doplačilo za 1. in 2. osebo v primeru večposteljne kabine; 273 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY (neomejeno število izbranih pijač: brezalkoholne pijače, piva, vina, žgane pijače, koktejli, topli napitki); 378 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY PLUS (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 8 € na pijačo); 518 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač PREMIUM EXTRA (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 13 € na pijačo); 168 €/odraslo osebo za paket brezalkoholnih pijač; 119 €/otroka od 3. do 17,99. leta za paket brezalkoholnih pijač; 140 €/odraslo osebo oz. 110 €/otroka do 17,99. leta za povratni transfer LJ – Genova – LJ (pri min. 40 potnikih).
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Svet križarjenj.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja.
  • Ponudba vsebuje: 8-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo MSC World Europa Genova-Neapelj-Sicilija-Malta-Barcelona-Marseille-Genova za 1 osebo: termin 27.10.-3.11.2024 + 7x nočitev z dopolnjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki, polnočni bife in kapitanova večerja) + voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah, ob zajtrku tudi sokovi + namestitev v notranji kabini Fantastica IR1 - palube 5-14 (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe) + pristaniške pristojbine + zabavne večerni program, predstave in animacija v organizaciji ladjarja MSC + uporaba bazenov, masažnih kadi in fitnes centra ter športne aktivnosti + slovenski predstavnik in organizacija ter izpeljava potovanja + brezplačen voden peš izlet po mestu Marseille.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

ITALIJA, SICILIJA, MALTA, ŠPANIJA in FRANCIJA Z LADJO MSC WORLD EUROPA

27.10.2024: GENOVA, ITALIJA
Genova je pristaniško mesto, ki svoje čare skriva v mestnem jedru. Ljubitelje umetnosti bo zagotovo očarala stavba Palazzo Ducale, katera danes služi kot razstavni prostor. Akvarij v Genovi je največji akvarij v Italiji in drugi največji v Evropi in danes velja za izobraževalno, znanstveno in kulturno središče. V bližini Genove je manjše pristanišče Portofino, ki velja za eno izmed bolj prikupnih v celem Sredozemlju. Obisk priporočamo tudi zaradi lepe plaže Paraggi. Predvidevn odhod ladje ob 16:00 uri.

28.10.2024: NEAPELJ, ITALIJA
Neapelj je največje in najpomembnejše mesto v južni Italiji, prestolnica italijanske dežele Campania ter rojstno mesto pizze. Znan je po bogastvu zgodovinskih muzejev, eden od najpomembnejših pa je nacionalni arheološki muzej, z najobsežnejšo zbirko predmetov iz rimskega imperija. Mestni zgodovinski center, ki je pod UNESCO zaščito, se razprostira na 1.700 hektarjev in je največji v Evropi. Mesto ima bogato zgodovino s katero boste prišli v stik takoj po izkrcanju z ladje, saj si lahko dober del starega dela mesta ogledate kar peš in uživate med raziskovanjem ulic in trgov. Neapelj leži tudi v neposredni bližini nacionalnega parka in vulkana Vezuv, nedaleč pa so tudi znameniti Pompeji, kjer si lahko ogledate ostanke antičnega mesta, ki ga je v trenutku prekril vulkanski prah po izbruhu leta 79 n.š. - Scavi di Pompei. Predviden prihod je ob 13:00 uri, odhod pa ob 20:00 uri.

29.10.2024: MESSINA (SICILIJA), ITALIJA
Messina je tretje največje mesto na Siciliji. Sprehodite se do gotske katedrale, ki je bila zgrajena v XII. stoletju in skoraj popolnoma prenovljena med letoma 1919 in 1920, saj je leta 1908 Messino z okolico prizadel močan potres. Vsekakor vam svetujemo, da obiščete Taormino (46km) enega od draguljev Sicilije. Sprehodite se do antičnega grško rimskega teatra, znamenitega spomenika, ki so ga zgradili Grki in nato obnovili Rimljani. Uživali boste v čudovitih razgledih in si nato od zunaj ogledali palačo “Corvaia”, zgradbo iz XIV. stoletja in včasih dom sicilijanskega parlamenta. Lahko pa se boste približali tudi mogočni Etni, najvišjemu aktivnemu vulkanu v Evropi. Visok je kar 3.329 metrov. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 19:00 uri.

30.10.2024: LA VALLETTA, MALTA
Obiščite vrtove “Barraka” s čudovitim pogledom na mesto in pristanišče, prekrasno katedralo sv. Janeza in bogate zaklade še iz časov malteških vitezov. Oglejte si tudi katedralne hiše, mojstrovino Caravaggia. Prav tako pa vam svetujemo, da si vzamete ladijski izlet, taksi ali avtobus in se zapeljete do kraja Mdina – tihega mesta, kjer prevladuje baročna arhitektura. Uživajte v sprehodu po ozkih ulicah in osrednjem trgu, lahko pa tudi zaplavate z delfini ali le uživate na eni od krasnih peščenih plaž. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 17:00 uri.

31.10.2024: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje vse ponudbe na ladji ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

1.11.2024: BARCELONA, ŠPANIJA
Kolikokrat ste že bili v Barceloni najbrž sploh ni pomembno, saj je to svetovljansko mesto vedno zanimivo, pa četudi spijete samo kavico na znameniti ulici “La Rambla” v srcu Barcelone. Poznana ulica je polna življenja, kjer lahko najdete vse, od spominkov, barov, restavracij, tipičnih Tapasov do španske umetnosti. 15 minutni sprehod čez Ramblo vas bo pripeljal do trga “Plaza de Cataluna”, drugega zelo pomembnega predela v mestu. Ob obali je na voljo mnogo restavracij, trgovin ter znani akvarij. “Sagrada Familia” prikazuje vrh arhitekturne umetnosti znanega arhitekta Antoni Gaudí-ja. Zgrajena je v neogotskem stilu in še danes ni končana. Vsekakor so vredne ogleda tudi preostale “umetnine” Gaudí-ja, kot so “Casa Batlló”, “Casa Milá” in seveda “Park Güell”, ki je bil prvotno mišljen, kot stanovanjsko naselje za 60 družin. Na koncu sta le dve družini kupili posestvo v parku Guell, eden izmed njih je bil prav Gaudí. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

2.11.2024: MARSEILLE, FRANCIJA
Marseille je glavno mesto in občina jugovzhodne francoske regije Provanse. Mesto velja za drugo največje mesto in tretje največje metropolitansko območje v Franciji. Je največje francosko komercialno pristanišče. Vsakdo, ki je že kdaj obiskal Marseille si ga je zapomnil po zanimivi zgodbi otoka Château d'If (grof Monte Cristo) in katedrali Notre-Dame de la Garde, ki se nahaja na hribu nad mestom. Katedrala je razdeljena na dva dela in je zgrajena na mestu, kjer je stala antična kapelica. Vsekakor vam svetujemo, da se z ladjico zapeljete do otoka Château d'If, ter sprehodite po ulicah tega sredozemskega mesta, kjer se stikajo različne kulture, vere in pogledi na svet. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

3.11.2024: GENOVA, ITALIJA
Predviden prihod ladje v Benetke je ob 8:00 uri.

MSC WORLD EUROPA
Izkusite prihodnost na izjemno posebni ladji, iz povsem novega razreda. Ladja, ki je zgrajena na superlativih, kot so najbolj ekološka, najbolj tehnološko dovršena, najelegantnejša, se ponaša tudi z najdaljšim suhim toboganom na morju (The Venom Drop @ The Spiral), ki se razteza skozi 11 palub. Na krmi (zadek ladje), ki je v obliki črke Y, se bohoti 104-metrska promenada, z dih jemajočimi pogledi na morje. Polovica promenade je odkrita, medtem ko je druga polovica strehe odeta v LED zaslon. Ladja je izjemno primerna za vse generacije in za vse okuse. Izrazito raznoliki prostori dajejo gostu možnost, da najde svoj kotiček, kjer se bo sproščal ali zabaval.

NOTRANJA KABINA
Velikost notranje kabine je od 13-15 m2. Kabine nudijo zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef. Imajo možnost 2 pomožnih ležišč. Čeprav kabine nimajo naravne svetlobe, so svetle in dajejo občutek prostornosti.

FANTASTICA DOŽIVETJE
Komfortne kabine Fantastica ponujajo več dodatkov na križarjenju: prednost pri izbiri turnusa večerje, možnost izbire priviligiranega položaja kabine na višjih palubah in 24-urno sobno strežbo.

FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 40 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Na povpraševanje: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom.

Možna doplačila na ladji: fakultativni izleti in osebna poraba na ladji.

Za potovanje je potreben oseben dokument z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 

Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.

Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Paketi pijač se naročijo za ves čas križarjenja in za vse potnike, ki potujejo skupaj in želijo sedeti za isto mizo pri večerji (v strežni restavraciji).

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].

Podrobnosti o ponudniku

Križarjenje z MSC World Europa

/ /
/ Genova
Italija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi