SAN MARINO, RIMINI & BOLOGNA! SUPER CENA za 2-dnevni organiziran izlet z goHolidays: prevoz s turističnim avtobusom po programu (iz Ljubljane, Sežane ali Nove Gorice) + 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi TWC v hotelu 3* + zunanji ogledi + slovensko turistično spremljanje!

VSI TERMINI ZAGOTOVLJENI! Pobeg v prelepe kraje z bogato kulturno dediščino in odlično kulinariko.

goHolidays: San Marino, Rimini & Bologna, izlet
goHolidays: San Marino, Rimini & Bologna, izlet
goHolidays: San Marino, Rimini & Bologna, izlet
89,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,45€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termine: 23. 3.-24. 3., 27. 4.-28. 4., 1. 5.-2. 5., 25. 5.-26. 5., 22. 6.-23. 6., 24. 6.-25. 6., 17. 8.-18. 8. in 21. 9.-22. 9. 2024.
  • STOP TERMINI: 1. 5.-2.5. 2024 za odhode iz Maribora in Celja.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected]. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte naziv izleta, datum potovanja, šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234.
  • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezno doplačilo ob prijavi: mestna taksa 3 € na osebo na noč, otroci do 18 leta takse ne plačajo.
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 20 €/osebo; prevoz iz Celja 15 €/osebo, prevoz iz Maribora 20 €/osebo.
  • Vstopna mesta: Ljubljana – s parkirišča Dolgi most; Sežana – z bencinske črpalke MOL na Partizanski c. 69b; Nova Gorica – z bencinske črpalke pri mejnem prehodu Vrtojba; Celje – s parkirišča dvorane Zlatorog; Maribor – izpred glavne avtobusne postaje na Mlinski ulici.
  • Potniki bodo 3 dni pred potovanjem prejeli končno obvestilo s točnimi urami odhodov iz posameznih vstopnih mest ter ostala navodila za vstop na avtobus.
  • Ponudba vsebuje: 2-dnevni organiziran izlet v Italijo in San Marino: prevoz s turističnim avtobusom po programu (iz Ljubljane, Sežane ali Nove Gorice, odhodi iz Celja ali Maribora možni z doplačilom) + 1x nočitev z zajtrkom (zajtrki v Italiji so običajno preprosti: rogljiček ali kruh in namazi ter kava, čaj) v dvo- ali triposteljni sobi TWC v hotelu 3* v Riminiju ali okolici + zunanji ogledi po programu + slovensko turistično spremljanje/vodenje v celotnem času trajanja izleta.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

SAN MARINO, RIMINI & BOLOGNA
Žepna državica s slikovito lego na skalnatem področju nad riviero Rimini je prava paša za oči, in raj za nakupovalce. Ponujamo vam obisk v kombinaciji z kulinarično prestolnico Italije Bologno in verjetno najbolj znanim in enem največjih italijanskih letovišč na obali Jadrana – Rimini. Program priporočamo vsem, ki imajo radi italijansko kulinariko, zgodovino in zabavo. Skratka doživite svoj italijanski vikend Dolce vita.

1. DAN
Odhod v jutranjih urah iz Slovenije. Vožnja po severni Italiji do Bologne ter ogled mesta z najstarejšo univerzo v Zahodnem svetu; to je »Alma Mater Studiorum«, ustanovljena leta 1088. Ogledali si bomo mestno jedro z baziliko Sv. Patronija, trg Maggiore, palačo kralja Enza, Neptunov vodnjak, stolpa Asinelli in Garisenda, gotsko palačo Pallazo della Mercanzia. Nekaj prostega časa bo tudi za samostojne oglede, degustacije in nakupe. Sledi vožnja do Riminija. Nastanitev v hotelu in nočitev.

2. DAN
Po zajtrku sledi ogled znamenitosti mesteca Rimini: Avgustov slavolok, tempelj Malatesto, Tiberijev most… Odpravili se bomo do žepne državice Republike San Marino, ki se razprostira pod goro Titano. Zaščitni znak mesta so trije stolpi, ki se dvigujejo nad strmo pečino. Ogled istoimenskega glavnega mesteca in njegovih zanimivosti. Sprehod mimo obzidja in skozi vrata sv. Frančiška v staro mestno središče, po ozkih in ulicah na Trg svobode, do vladne palače, bazilike sv. Marina ter do trdnjave, od koder je lep razgled na Padsko nižino in riviero. Prosto za raziskovanje slikovitih ulic, oglede in nakupe priložnostnih spominkov. V popoldanskih urah se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: