Pomladni oddih za do 6 oseb v Aminess Avalona Camping Resortu 5* na otoku Pag: 1x nočitev v mobilni hiški Premium holiday home + uporaba zunanjega bazena + uporaba senčnikov in ležalnikov + posteljnina in brisače vključeni v ceno + hišni ljubljenčki so dobrodošli!

Aminess Avalona Camping Resort se nahaja na zelenem rtu južnega Paga, kjer vam zagotavlja najbolj glamurozno kampiranje na otoku, kar si ga lahko predstavljate. Kamp je prijazen tudi za hišne ljubljenčke.

Aminess Avalona Camping Resort 5* Pag
Aminess Avalona Camping Resort 5* Pag
Aminess Avalona Camping Resort 5* Pag
Aminess Avalona Camping Resort 5* Pag
Aminess Avalona Camping Resort 5* Pag
Aminess Avalona Camping Resort 5* Pag
Aminess Avalona Camping Resort 5* Pag
Aminess Avalona Camping Resort 5* Pag
od 119,30€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,60€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 8 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 7 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 7. dneva pred prihodom 60 % končne cene, v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačna turistična taksa za otroka do 11,99. leta.
  • Obvezna doplačila v nakupnem procesu: 1,50 €/osebo/dan za turistično takso; 0,75 €/dan za otroka od 12. do 17,99. leta za turistično takso.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 20% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Možna doplačila na recepciji: 25 €/dan za hišnega ljubljenčka  (potrebna najava na rezervaciji).
  • Prijava od 16.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: oddih za do 6 oseb v Aminess Avalona Camping Resortu 5* na otoku Pag: 1x nočitev v premium mobilni hiški (maksimalna kapaciteta: 5 odraslih oseb ali 4 odrasle osebe in 2 otroka do 11,99. leta) + končno čiščenje + brisače in posteljnina + uporaba zunanjega bazena s sladko vodo + uporaba ležalnikov in senčnikov na bazenih (glede na razpoložljivost) + uporaba vode in elektrike + animacija za odrasle in otroke + brezplačna turistična taksa za otroka do 11,99. leta + brezplačno parkirišče + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Aminess Avalona Camping Resort s 5 zvezdicami ponuja 323 mobilnih hišk. Na voljo so špornta in otroška igrišča ter 1,8 km dolga sprehajalna pot ob obali.

Mobilna hiška premium holiday home ima na voljo dve ali tri spalnice. Ena spalnica ima zakonsko posteljo, ostale pa posteljo z dvema ločenima ležiščema. Na voljo sta 2 kopalnici s tušem, dnevna soba, TV ter sef. Mobilna hiška ima tudi popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim storjem, kavnim apartaom, posodo, mikrovalovno pečico, kuhalnikom za vodo ter toasterjem. Zunaj je na voljo terasa z mizo in stoli. Mobilna hiška je klimatizirana.

KULINARIKA (z doplačilom)
Z notraj kampa se nahajajo restavracije z lokalno, vegetarjansko ter brezglutensko hrano. 7 Seas Restaurant & Bar vas bo navdšil s svojim konceptom visoke gastronomije, restavracija Half8 ima bogato a la carte ponudbo, restavracija Loop pa je idealna za zajtrk, brunch, kosilo in večerjo. Na voljo so tudi razni tematski jedilniki, bari, slaščičarna, pekarna in trgovina.

Kamp razpolaga kar z 180 bazeni v skolpu glampinga, mobilnih hišk ter pracel za kampiranje. Kamp ima na voljo tudi bazen za sporstitev ter atraktiven vodni park za otroke in odrasle (z doplačilom).

Kamp ima svojo zasebno plažo, ki se deli na 4 različne zone: glamping, relax, family & relax ter pet-friendly zona.

Z doplačilom je na voljo večnamensko igrišče, igrišče za tenis in minigolf, fitnes na odprtem, šprtna dvorana, najem koles, električnih koles in skirojev ter najem športne opreme. 

Najmlajši se lahko zabavajo v Mirami Fun Factory igalnici, Mini klubu in Midi klubu. Na voljo so tudi razni dnevni in večerni programi za odrasle in otroke.

Podrobnosti o ponudniku

Aminess Avalona Camping Resort 5*

Put Rastavca bb
23249 Povljana
Hrvaška

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi