Poletne počitnice za 2 osebi v Aminess Orsan hotelu 3* v Orebiću 1x nočitev s storitvijo all inclusive light v superior 2+1 sobi + otrok do 6,99. leta gratis + vključena pijača ob kosilu in večerji + uporaba zunanjega bazena + uporaba ležalnikov in senčnikov ob bazenu!

Če na Pelješcu iščete hotel, ki vam bo nudil dobro vzdušje, zavetje, čisto morje in čudovit pogled na otoke, izberite hotel Orsan by Aminess.

Aminess Orsan hotel 3*, Orebić
Aminess Orsan hotel 3*, Orebić
Aminess Orsan hotel 3*, Orebić
Aminess Orsan hotel 3*, Orebić
od 93,80€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,47€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 8 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 7 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 7. dneva pred prihodom 60 % končne cene, v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected]
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Turistična taksa je vključena v ceno.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s storitvijo all inclusive light za otroka do 6,99. leta na pomožnem ležišču; brezplačna otroška psoteljica (na povpraševanje).
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s storitvijo all inclusive light za otroka od 7. do 13,99. leta na pomožnem ležišču z 50% popustom; bivanje s storitvijo all inclusive light za osebo nad 14 let na pomožnem ležišču z 20% popustom; 20% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Možna doplačila na recepciji: 15 €/dan za hišnega ljubljenčka: posoda za vodo, piškotek dobrodošlice, obesek za ogrlico (potrebna najava na rezervaciji).
  • Na povpraševanje: bivanje otrok do 2,99. leta v postelji s starši.
  • Prijava od 15.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela. 
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za poletje za 2 osebi v Aminess Orsan hotelu 3* v Orebiću: 1x nočitev s storitvijo all inclusive light v superior dvoposteljni sobi z balkonom z možnostjo 1 pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 3 odrasle osebe) + samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja + pijača ob kosilu in večerji: točeno belo in rdeče vino, lokalno pivo, brezalkoholna pijača, mineralna voda) + uporaba zunanjega bazena z morsko vodo + uporaba ležalnikov in senčnikov na bazenih (glede na razpoložljivost) + animacijski program (v glavni sezoni) + brezplačno parkirišče (glede na razpoložljivost) + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Hotel Orsan 3* se nahaja na mirni lokaciji v uvali približno 15 min hoje od Orebića. Avtobusno postajališče Korčula je od hotela oddaljeno približno 2,6 km.

Superior soba z balkonom ima ločeni postelji ali zakonsko posteljo ter možnost 1 pomožnega ležišča, kopalnico s tušem in sušilnikom za lase. Na voljo je SAT TV, internet, telefon in klimatska naprava.

Na voljo je all inclusive ponudba v hotelski rezstavraciji, kjer lahko uživate ob tradicionalnih in mednarodnih jedeh. Pijača je na voljo ob kosilu in večerji: točeno belo in rdeče vino, lokalno pivo, brezalkoholna pijača, mineralna voda). Osvežite se lahko tudi v pool baru s teraso, kjer si lahko privoščite brezalkohilne in alkoholne pijače.

Na voljo je zunanji bazen z morsko vodo, ob bazenu so glede na razpoložljivost na vojo tudi ležalniki in senčniki ter tuši. Osvržite se lahko v pool baru ob bazenu. 

Plaža je od hotela oddaljen apribližno 50 m. Na plaži si lahko izposodite ležalnike in senčnike, na voljo so tudi tuši in kabine za preoblačenje. 

Z doplačilom je na voljo igrišče za odbojko, kegljišče, stol za stolni tenis. V bližini je tudi teniško igrišče, okolico pa lahko raziščete peš po urejenih sprehajalnih poteh ali s kolesom. V bližnjem Vignju in Kučištu pa je pravi raj za surfanje. Z doplačilom je na voljo izpospoja opreme in desk za surfanje ter šola deskanja in kajtanja. Na voljo je tudi vožnja s kajaki.

V glavni sezoni za zabavo poskrbi animacijski program. Odrasli lahko uživajo v večernem programu: živa glasba, nastop dalmatinske klape, akustični večeri, filmski, glasbeni in PUB kvizi, Activity Bingo.

Podrobnosti o ponudniku

Aminess hotel Orsan 3*

Šetalište kralja Petra Krešimira IV 29
20250 Orebić
Hrvaška

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi