Poletne počitnice za do 5 oseb v Aminess Port9 Residence 4* na Korčuli: 1x nočitev v apartmaju 2+3 Navis + končno čiščenje + uporaba zunanjega neskončnega bazena + uporaba zunanjih bazenov + uporaba multimedijske sobe + shramba za kolesa!

Resort je ravno pravšnji za tiste, ki si hrepenijo po mirnih počitnicah, saj je obdan z oljkami, borovci, cipresami in figami. Primeren je za družine z otroci, saj so na voljo bazeni, plaža, animacije.

Aminess Port9 Residence 4*, Korčula
Aminess Port9 Residence 4*, Korčula
Aminess Port9 Residence 4*, Korčula
Aminess Port9 Residence 4*, Korčula
Aminess Port9 Residence 4*, Korčula
Aminess Port9 Residence 4*, Korčula
od 89,80€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,45€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Aminess Port9 Residence 4*, Korčula
Poglej ponudbo
od 76,40 €
Super cena
Aminess Port9 Residence 4*, Korčula
Poglej ponudbo
od 76,40 €
Super cena
Aminess Port9 Residence 4*, Korčula
Poglej ponudbo
od 89,80 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 8 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 7 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 7. dneva pred prihodom 60 % končne cene, v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected]
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Turistična taksa je vključena v ceno.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje); brezplačna turistična taksa za otroka do 11,99. leta.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 20% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Obvezna doplačila v nakupnem procesu: 1,90 €/osebo/dan za turistično takso; 0,95 €/dan za otroka od 12. do 17,99. leta za turistično takso.
  • Možna doplačila na recepciji: 3 €/avto/dan za parkirišče; 20 €/dan za hišnega ljubljenčka: posoda za vodo, piškotek dobrodošlice, obesek za ogrlico, igrača (potrebna najava na rezervaciji).
  • Prijava od 15.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela. 
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za poletje za do 5 oseb v Aminess Port9 Residence 4* na Korčuli: 1x nočitev v apartmaju Navis z 3 osnovnimi in 2 pomožnimi ležišči (maksimalna kapaciteta sobe: 5 odraslih oseb) + končno čiščenje + uporaba zunanjega neskončnega bazena s sladko vodo, 2 zunanjih bazenov z morsko vodo in otroškega bazena + uporaba ležalnikov in senčnikov na bazenih (glede na razpoložljivost) + uporaba shrambe za kolesa + uporaba multimedijske sobe + animacijski program (v glavni sezoni) + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Port9 Residence apatmaji 4* se najhajo približno 2 km od mestnega središča Korčule. Avtobusno postajališče in pristanišče Korčula sta od nastanitve oddaljena približno 1,5 km, trajektno pristanišče Korčula pa probližno 2,2 km. 

Apartma Navis ima eno sobo s posteljo in 1 pomožnim ležiščem ter dnevni prostor z raztegljivim kavčem, ki služi kot pomožno ležišče. Na voljo je kopalnice s tušem in sušilcem za lase, opremljena mini kuhinja, SAT TV, internet, telefon, sef in minibar.

Z doplačilom je na voljo sedem restavracij in barov. V resortu lahko vsak dan uživate v novem ambientu in ob drugačni ponudbi. Izbirajte med razkošnim samopostrežnim bifejem in modernimi ali tradicionalnimi à la carte jedmi in ob mojstrsko pripravljenem gin-toniku. Poskusite celotno ponudbo in uživajte v tej gurmanski avanturi na Korčuli. 

Na voljo je uporaba zunanjega neskončnega bazena s sladko vodo, 2 zunanjih bazenov z morsko vodo in otroškega bazena. Glede na razpoložljivost so ob bazenih na voljo ležalniki in senčniki. Osvežite pa se lahko v vodnem baru, ki je v neskončnem bazenu. 

Tik ob nastanitvi je na voljo plaža. Najamete lahko ležalnike in senčnike na plaži, na voljo so tudi kabine za preoblačenje, bar na plaži, okrepčevalnica, restavracija in napihljiv vodni park na vodi.

Z doplačilom je na voljo večfunkcijsko igrišče z umetno travo, kjer so na voljo: tenis, košarka,odbojka, najem koles, minigolf, namizni tenis, mreža za golf. Na voljo so tudi razni vodni športi. V bližini resorta pa je zaprt olimpijski bazen za plavalce in vaterpoliste na voljo za skupine ter poučne pešpoti: Forteca (60 min), Hober (70 min), Sv. Anton (90 min) in Lumbarda (3 ure).

Za zabavo poskrbi animacija v glavni sezoni. Miramì Fun Klub, kjer so na voljo tematske delavnice za otroke od 4 do 10 let: ročni izdelki, mali raziskovalci, iskanje zaklada, pisani svet barv, športna tekmovanja, oblačenje v kostume. Za zabavo bo poskrbel tudi večerni program za otroke do 10 leta: Mini disko Miramì, zabava z mehurčki Miramì, karnevalska zabava Miramì, klovnska predstava. Na voljo so tudi tematske delavnice za najstnike od 10. do 15. leta: igričarski turnirji, družabne igre, ustvarjalne, plesne delavnice, športni turnirji večfunkcijski teren za tenis, košarko in odbojko, Multimedia Room. Za zabavo odraslih pa bo poskrbel večerni program: glasba v živo, nastop dalmatinske klape, akustični večeri, plesni nastopi, ognjena predstava, filmski in glasbeni kvizi in kvizi v baru, bingo.

Podrobnosti o ponudniku

Aminess Port9 Residence apartmaji 4*

Dubrovačka cesta 19 A
20260 Korčula
Hrvaška

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi