Poletne počitnice za do 4 osebe v Resortu Amarin 4* v Rovinju: 1x nočitev v 2+2 apartmaju + uporaba zunanjih bazenov + uporaba otroškega bazena + na voljo ležalniki in senčniki + animacija za odrasle in otroke (v glavni sezoni)!

Resorti za družinski dopust v znamenju zabave in športnih pustolovščin s plažami in bazeni tik ob morju in z razgledom na Rovinj.

Resort Amarin 4*, Rovinj, Hrvaška
Resort Amarin 4*, Rovinj, Hrvaška
Resort Amarin 4*, Rovinj, Hrvaška
Resort Amarin 4*, Rovinj, Hrvaška
Resort Amarin 4*, Rovinj, Hrvaška
od 110,30€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,55€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Resort Amarin 4*, Rovinj, Hrvaška
Poglej ponudbo
od 114,80 €
Super cena
Resort Amarin 4*, Rovinj, Hrvaška
Poglej ponudbo
od 114,80 €
Super cena
Resort Amarin 4*, Rovinj, Hrvaška
Poglej ponudbo
od 139,50 €
Super cena
Resort Amarin 4*, Rovinj, Hrvaška
Poglej ponudbo
od 166,50 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • o potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 6 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 5 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 5. do 1. dneva pred prihodom vrednost 1-3 nočitev aranžmaja, na dan prihoda ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Turistična taksa vključena v ceno.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje).
  • Na povpraševanje: krajše bivanje od minimalnega števila nočitev bivanja.
  • Prijava od 15.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za poletje za do 4 osebe v Resortu Amarin 4* v Rovinju: 1x nočitev v apartmaju z 2 osnovnimi in 1 pomožnim ležiščem za 2 osebi (maksimalna kapaciteta: 4 odrasle osebe) + končno čiščenje + posteljnina in brisače + uporaba 3 zunanjih bazenov z morsko vodo, eden izmed njih je otroški + ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži (glede na razpoložljivost) + animacija za otroke in odrasle (v glavni sezoni) + bogat večerni program z živo glasbo in šov programi (v glavni sezoni) + uporaba elektrike in vode + brezplačno parkirišče + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Resort Amarin 4* se nahaja le nekaj minut vožnje od središča Rovinja. Najbližji bari in restavracije so oddaljeni med
30 – 750 m. Na voljo je brezplačno prakirišče. Avtobusna postaja je od Resorta oddaljen cca 4,4 km.

Apartma ima eno spalnico, kjer je postelja z dvema ležiščema. Ima dnevno sobo z raztegljivim kavčem, ki služi kot pomožno ležišče, mizo in pisalni stol, opremljeno kuhinjo, SAT TV, sef, telefon, kopalnico s prho in sušilnikom za lase. Vsi apartmaji so klimatizirani. 

Z doplačilom so navoljo restaracije in picerija.

Na voljo so trije zunanji bazeni z morsko vodo, eden od njih je otroški bazen. Ob bazenu so na voljo senčniki in ležalniki (glede na razpoložljivost).

Plaža je od resorta oddaljena približno 100-300m. Na voljo so ležalniki in snečniki (glede na razpoložljivost) ter prhe. 

Z doplačilom je na voljo igrišče za odbojko na mivki, namizni tenis, balinanje, večnamensko igrišče, minigolf, otroško igrišče na prostem, razni vodni športi, izposoja koles, supanje, izposoja vodnega skuterja.

V glavni sezoni je na voljo animacijski program za odrasle in otroke ter bogat večerni program z živo glasbo in šov programi.

Podrobnosti o ponudniku

Resort Amarin****

Monasena 2
52210 Rovinj
Hrvaška

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi