Poletne počitnice za 2 osebi v hotelu Alem 2* v Makarski: 1x nočitev s polpenzionom plus v standard 2+2 sobi + 1. otroka do 11,99. leta in 2. otrok do 2,99. leta gratis + vključena pijača ob večerji + brezplačno parkirišče!

DODATNI POPUST LE ŠE DO 29.2.! Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Hotel Alem 2* , Makarska, Hrvaška
Hotel Alem 2* , Makarska, Hrvaška
Hotel Alem 2* , Makarska, Hrvaška
od 56,20€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,28€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Alem 2* , Makarska, Hrvaška
Poglej ponudbo
od 77,00 €

Podrobnosti o ponudbi

 • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
 • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 7 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervaciji 6 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 6. do 1. dneva pred prihodom 40 % končne cene, na dan prihoda ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
 • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
 • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom plus za prvega otroka do 11,99. leta na pomožnem ležišču
 • brezplačno bivanje s polpenzionom plus za drugega otroka do 2,99. leta v postelji s starši; brezplačna turistična taksa za otroka do 11,99. leta; brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje).
 • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s polpenzionom plus za osebo nad 12 let na pomožnem ležišču s 20% popustom; 25% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
 • Obvezna doplačila na recepciji: 1,33 €/osebo/dan za turistično takso; 0,67 €/dan za otroka od 12. do 17,99. leta za turistično takso.
 • Možna doplačila na recepciji: 14 €/dan za hišnega ljubljenčka (potrebna najava na rezervaciji).
 • Prijava od 14.00; odjava do 10.00.
 • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
 • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
 • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
 • Ponudba vsebuje: počitnice za poletje za 2 osebi v hotelu Alem 2* v Makarski: 1x nočitev s polpenzionom plus namestitev v standard dvoposteljni sobi z balkonom z možnostjo 1 pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 3 odrasle osebe in 1 otrok do 2.99. leta) + vključena pijača ob večerji: voda, vino, pivo, brezalkoholne pijače iz avtomata + brezplačno parkirišče + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Hotel Alem z 2 zvezdicama se nahaja v mestu Baška Voda, nudi vrt, zasebno parkirišče, v bližini hotela so tudi restavracije in bari, ki so cca 550-850 m stran od hotela.

Standard soba ima posteljo z dvema ležiščema in eno pomožno ležišče. Na voljo je opremljena kopalnica in internet. Soba ima balkon z mizico in dvema stoloma.

Na voljo je polpenzion plus v restavraciji hotela. Vključena je tudi pijača ob večerji, kot so voda, vino, pivo, brezalkoholne pijače iz avtomata. V bližini hotela pa so tudi druge restavracije in bari.

Najbližja plaža je od hotela oddaljena približno 350 m. Na plaži se lahko osvežite v baru. 

Z doplačilom so na voljo mali nogomet, odbojka, rokomet, badminton v športni dvorani ter športni na vodi.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Alem 2*

Kralja Petra Krešimira IV. 11
21320 Baška Voda
Hrvaška

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi