Počitnice z letalom v apartmajih hotelu Marquesa 3* v Puerto de la Cruz na Tenerifih v Španiji: 7x nočitev z zajtrkom za 1 osebo v standard troposteljni sobi + letalski prevoz iz Gradca + transfer od letališča do hotela in nazaj + uporaba ogrevanega zunanjega bazena

Hotel Marquesa vas bo navdušil s svojim tradicionalnim slogom. Na voljo je ogrevan zunanji bazen.

Hotel Marquesa*** Tenerifi, Španija
Hotel Marquesa*** Tenerifi, Španija
Hotel Marquesa*** Tenerifi, Španija
Hotel Marquesa*** Tenerifi, Španija
od 711,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 3,56€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Marquesa*** Tenerifi, Španija
Poglej ponudbo
od 711,00 €
Super cena
Hotel Marquesa*** Tenerifi, Španija
Poglej ponudbo
od 775,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 30. dneva pred nastopom potovanja 30 % cene aranžmaja, od 29. do 20. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 19. do 10. dneva pred nastopom potovanja 60 % cene aranžmaja, od 9. do 4. dneva pred nastopom potovanja 80 % cene aranžmaja, od 3. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Na povpraševanje: enoposteljna soba, več dnevne počitnice, ostale kombinacije potnikov.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Organizator potovanja je Turistična agencija DTA Touristik.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji, ki jih lahko preberete tukaj.
  • Ponudba vsebuje: 7x nočitev z zajtrkom za 1 osebo v hotelu Marquesa 3* v Puerto de la Cruz na Tenerifih v Španiji: namestitev v standard troposteljni sobi s pomožnim ležiščem (minimalna zasedenost sobe 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi in 1 otrok do 11,99. leta) + povraten let z letalsko družbo Eurowings: Gradec - Tenerife – Gradec + letališke in varnostne pristojbine + 1 kos oddane prtljage do 23 kg + transfer od letališča do hotela in nazaj + uporaba zunanjega ogrevanega bazena + brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu + turistična taksa + brezplačen Wifi.
Koledar unovčljivosti

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hotel Marquesa vas bo navdušil s svojim tradicionlanim slogom. Na voljo je 148 sob, od centra mesta je oddaljen le nekaj metrov. Hotel je bil zgrajen v letu 1712, prenovljen pa v letu 2015. Opremljen je kar s tremi dvigali. Najbližji bari in restavracije so od hotela oddaljeni približno 50 m, najbližja diskoteka je oddaljena približno 100 m, postajališče za taksi je cca. 10 m stran od hotela in avtobusno postajališče cca. 350 m stran od hotela.

Standard troposteljna soba ima spalnico s posteljo in pomožnim ležiščem, internet, SAT TV, kopalnico s prho ter sušilec za lase.

Na voljo je bufet zajtrk. V restavraciji Marquesa, ki se nahaja nasproti crkvenega trga pa z doplačilom lahko uživate v domači kulinariki ter osvežilni pijači ob živi glasbi.

Na voljo je ogrevan zunanji sladkovodni bazen. Ob bazenu so na voljo tudi ležalniki in senčniki.

Hotel je od peščene plaže oddaljen približno 700 m. Na plaži so z doplačilom na voljo ležalniki in senčniki.

Golf igrišče je oddaljeno od hotela 20 km.  

Za odrasle je na voljo animacijski program z glasbo v živo. Za najmljaše pa poskrbi varstvo otrok, ki je z doplačilom.

Puerto de la Cruz se nahaja severno od Tenerifov, je eno glavnih turističnih središč otoka. Je pionir turističnega razvoja na Tenerifih, saj ima dolgo tradicijo na tem področju, ki sega v konec 19. stoletja in z ustanovitvijo toplic, kjer danes stoji Hotel-Casino Taoro. Danes mesto poznamo kot veliko turistično središče, zahvaljujoč izjemnim pogojem, ki jih samo mesto nudi: odlična klima, čudovita vulkanska obala in neprimerljiva pokrajina doline Orotava.

Tenerifi je eden od Kanarskih otokov, znan tudi kot Otočje sreče. Zakaj? Spomladansko podnebje, vulkanska pokrajina, sproščujoče plaže, restavracije, kjer se srečujeta vrhunska kulinarika in tradicija, ter številna posebna prenočišča obiskovalcem vedno pričarajo nasmeh na obraz.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Marquesa 3*

C. Quintana 11
38400 Tenerifi
Španija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: