Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Prvomajski oddih s polpenzionom v Arena hotelu Holiday 3* v Medulinu

Izjemna destinacija za nepozaben dopust!

SUPER CENA za zimski oddih za 2 osebi v edinstvenem hotelu Arena Franz Ferdinand Nassfeld: 2x nočitev v Superior sobi M + polpenzion z vključeno 1x pijačo ob večerji + vstop v notranji bazen, savne in fitnes + Kids & Teens club + wi-fi in parkirišče!

MEGA ODDIH TIK OB VZNOŽJU LEGENDARNEGA SMUČIŠČA NASSFELD! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja v hotelu Arena Franz Ferdinand Nassfeld - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Arena Franz Ferdinand Nassfeld: zimski oddih
Arena Franz Ferdinand Nassfeld: zimski oddih
Arena Franz Ferdinand Nassfeld: zimski oddih
Arena Franz Ferdinand Nassfeld: zimski oddih
Arena Franz Ferdinand Nassfeld: zimski oddih
440,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

ARENA FRANZ FERDINAND NASSFELD
Arena Franz Ferdinand Nassfeld je naselje v koroških gorah, ki razpolaga s skupno 144 sobami, med katerimi je 54 velikih družinskih sob.
Naselje je gorski resort, kraj za pobeg za vse, ki iščete mir in tišino v naravi - in hotel na odprtem za vse, ki ljubite svobodo gora. Idealna destinacija za aktivne turiste, predvsem družine, skupine prijateljev in športne pare, ki leži tik ob vznožju smučišča Nassfeld.

SOBA
Vse sobe so opremljene z udobnim, dizajnerskim pohištvom, v toplih barvah, in imajo velika okna.

Dvoposteljna superior soba M zagotavlja optimalen spanec na dopustu, saj največ prostora v sobi zavzema prav krasna box postelja (160x200 cm), v katero lahko skočite naravost iz tuša v sobi. Soba ima pametno postavljeno pisalno mizo in omaro. WC in umivalnik sta v športnem delu, v predsobi, kjer so smuči, čelade in smučarski čevlji varno spravljeni ponoči. Tla so iz epoksi smole s talnim gretjem. Na voljo sta brezplačen wi-fi in klima. Za dodatno zabavo poskrbi velik ploski televizor.

NOTRANJI BAZEN
Bazen ima masažno klop z masažnimi curki in spektakularen razgled na gore.

FITNES IN TELOVADNICA
Nova, udobna dvorana za fitnes je opremljena z napravami Technogym in ima krasen razgled na gore. Tam lahko svoj fitnes program nadaljujete z obsežnim programom kardio vadb, treningom moči in raztezanjem,

SVET SAVN
Arena Franz Ferdinand Nassfeld ponuja dve savni, opremljeni s po dvema finskima savnama in parno kopeljo. Za sproščanje in zdravje boste tam našli tudi stene Disco savne z zvoki glasbe 70. in 80. let. Winter Wonderland je popolno mesto za sproščanje.

KULINARIKA
V restavraciji strežejo moderno alpsko-jadransko kuhinjo. Jedilnik ponuja tudi ene najboljših vegetarijanskih jedi v mestu, avtentična italijanska vina, lokalna piva in kave.

Ponudba je del kategorij: