Fantastična destinacija z izjemnim razgledom na Vipavsko dolino! SUPER CENA za VALENTINOV oddih za 2 osebi v Panorama glampingu Vipavska dolina: 1x nočitev v unikatni glamping hiški Quercus z lastno savno + penina in sladko presenečenje v sobi + bogata romantična valentinova večerja za 2!

Vrednost kupona, s katerim si zagotovite rezervacijo, je 44 €. Razliko 176 € do polne cene (220 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Panorama glamping Vipavska dolina
Panorama glamping Vipavska dolina
Panorama glamping Vipavska dolina
Panorama glamping Vipavska dolina
44,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
176,00 €
Super cena
 
 

Luksuzna hiška, v celoti zgrajena iz lesa, ponuja idealno možnost za razvajanje, sprostitev in počitek. Z vzpetine na robu vasi se razprostira očarljiv razgled na Vipavsko dolino.

HIŠKA QUERCUS
Hiška z veliko zakonsko posteljo, priročno kuhinjo, hladilnikom, mikrovalovno pečico in klimatsko napravo. Soba ima izhod na teraso. Kopalnica je opremljena s savno in banjo oblečeno v les. Enota ima možnost uporabe kurišča in ležalnikov ob ribniku.

Kolesarji trdijo, da pravo drugačnost Vipavske doline doživiš le na kolesu. Legendarni cestni vzponi in spusti, kjer je že dvakrat potekala celo etapa slovitega Gira d'Italia, pa tudi spoštljive strmine gorskih poti, so izziv, ki bi ga moral enkrat izkusiti vsak aktiven kolesar. Tudi manj zahtevne kolesarske poti po dolini in Vipavskih gričih vas ne bodo pustile ravnodušnih. Za vsakogar in v vsakem letnem času ima Vipavska dolina.

Od nekdaj velja, da deželo najbolje spoznaš, ko potuješ peš. Izkušeni in strastni pohodniki hitro prepoznajo priložnost za nov pohodniški izziv in teh v Vipavski dolini zlepa ne zmanjka. Tudi za manj izkušene in tiste z manj fizične moči se vedno najde nezahtevna, a zanimiva pot. Glamping hiška je odlično izhodišče za pohod na Malo goro, Čaven, Kucelj.