Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ravne na Koroškem, Slovenija

Pomladni aktiven oddih v Mladinskem hotelu Punkl

Aktiven oddih v prvem slovenskem mladinskem hotelu!

SUPER CENA za 3-dnevni oddih za do 4 osebe v Mladinskem hotelu Punkl 3* na Ravnah na Koroškem: 2x nočitev z zajtrkom + vstop v wellness (za odrasle) in bazen (za otroke) Športnega centra Ravne na Koroškem + uporaba bike parka Poseka + wi-fi in parkirišče!

Jesenske počitnice v prvem slovenskem mladinskem hotelu! Vrednost kupona je 10 €. Razliko 188,80 € do polne cene (198,80 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Mladinski hotel Punkl, Ravne: turistični bon
Mladinski hotel Punkl, Ravne: turistični bon
Mladinski hotel Punkl, Ravne: turistični bon
Mladinski hotel Punkl, Ravne: turistični bon
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
188,80 €
Super cena
 
 

JESENSKE IN ZIMSKE POČITNICE NA KOROŠKEM
Obiščite Ravne, obiščite Koroško! Dobrodošli na Koroškem! Razvajajte se v bazenu in velnesu športnega centra Ravne na Koroškem. Privoščite si večerjo v tradicionalnem koroškem ambientu (doplačilo). V kolikor pa vam kopanje in kulinarično razvajanje ne bosta dovolj, si lahko ogledate Koroški pokrajinski muzej, Prežihovo bajto ali pa Muzej železarstva (Štauharija). Odpravite se lahko tudi v center mesta Ravne na Koroškem, katerega tradicija sega do rimskih antičnih časov.

MLADINSKI HOTEL PUNKL
Punkl je prvi slovenski mladinski hotel, ki je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Je arhitekturno samosvoja nizkoenergijska gradnja.

SOBE
Mladinski hotel Punkl gostom ponuja 48 ležišč na površini 570 m2. Ležišča so organizirana v osmih fleksibilno zasnovanih sobah, tako da lahko gostje prenočijo v 2-, 4- ali 8-posteljnih sobah z lastnimi sanitarijami. 

Na voljo so sobe Klobase, Šnops, Mošt in Šartelj. Vse sobe merijo 17 m2 in imajo 4 ležišča ter lastne sanitarije.

VELNES ŠPORTNEGA CENTRA RAVNE
V sklopu velnesa imate na voljo zimski bazen, ki je namenjen rekreativnemu plavanju. Nova pridobitev na bazenu je whirlpool in čofotalnik za otroke. Voda je izredno kvalitetna, temperatura pa prijetnih 29,5–30 °C. Dimenzije bazena so 25 x 10 m, globina pa je od 90 do 160 cm. Poleg bazena imate na voljo tudi nove savne (finska, turška, zeliščna in infra – za odrasle). Po želji pa se lahko prepustite tudi izkušenim rokam maserjev (doplačilo), ki vas bodo razvajali z različnimi tajskimi masažami.

BIKE PARK POSEKA
V športnem centru Ravne se nahaja kolesarski park Poseka. Nudi vam dve zanimivi progi: Šnel Pepi flow ter Enduro Bavči. Progi sta namenjeni vsem rekreativcem kot tudi izkušenim kolesarjem. Z vrha parka je nepozabni razgled na mesto Ravne in okoliške hribe ter kmetije. Edinstveno in nepozabno doživetje, kjer gorsko kolesarjenje poteka v samem mestu.
Koristite lahko tudi bližnji ''pumptrack'' poligon. Sestavljen je iz zaobljenih grbin in zavojev, ki so med seboj ritmično povezani v krožno celoto. Razgibanost poligona omogoča pestro in zabavno, a varno kolesarsko izkušnjo.

KAM NA IZLET?
- ogledate si lahko Koroško osrednjo knjižnico dr. Franca Sušnika
- v bližini vas čaka tudi koroški pokrajinski muzej in Muzej železarstva (Štauharijo)
- Podzemlje Pece: čudovit izlet z vlakcem, kolesi ali s kajakom
- Muzej Podzemlje Pece: ambientalna razstava "Tako so nekoč živeli knapi", je urejena v bivši upravno stanovanjski stavbi nekdanjega Rudnika svinca in cinka v Mežici, je del stalnih zbirk v okviru turističnega rudnika in muzeja.
- Kužno znamenje Gornikov križ:iz 16. stoletja in je slopno znamenje. V njegovi neposredni bližini stoji tudi cerkev sv. Danijela.
- Brusnikova hiša: iz 17. stoletja, z ohranjeno črno kuhinjo in krušno pečjo.
- podajte se na Koroško planinsko pot po obronkih treh koroških dolin – Mežiške, Dravske in Mislinjske doline
- v bližnjih Kotljah si lahko ogledate Prežihovo bajto, spominski muzej Prežihovega Voranca
- Kolesarski parki: Bikenomad - Single trail park Jamnica; Flow Country Trail na Peci; Bike park Kope
- Olimpline: spust poteka z Navrškega vrha nad Črno navzdol proti smučišču, pristajalna ploščad pa je v bližini kmetije Kogelnik. Jeklenica je dolga 1.260 metrov, najvišje nad tlemi boste 206 metrov.
- Splavarjenje po reki Dravi: zapeljite se kot nekoč splavarji – na lesenih hlodih po Dravi! Nekoč so flosarji, kot so jim rekli v teh krajih, opravljali pomembno nalogo transporta lesa.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!