Ponudba je zaključena.

Ne spreglej aktivne ponudbe ponudnika

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pohorje, Slovenija

Nepozaben oddih v Grand hotelu Bellevue**** na Pohorju

Vrednost kupona je 32 €. Razliko 128 € do polne cene (160 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte ostalih opcij bivanja med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rogaška Slatina, Slovenija

Oddih v Grand hotelu Donat Superior v Rogaški Slatini

Vrednost kupona je 51,20 €. Razliko 204,80 € do polne cene (256 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Nočitev: 5  |   Oseb: 2
Rogaška Slatina, Slovenija

Oddih v apartmajih 5* v Grand hotelu Donat Superior v Rogaški Slatini

Vrednost kupona je 197,20 €. Razliko 792,80 € do polne cene (990 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za prijeten oddih za 2 odrasla + 1 otrok do 10 let GRATIS v luksuznem Grand hotelu Donat Superior 4* v Rogaški Slatini: 2x nočitev z zajtrkom v classic sobi + prost vstop v svet savn, notranji in zunanji hotelski bazen in fitnes + prost vstop v Casino Fontana!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 206 € do polne cene (216 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom ali bonom21! Na voljo tudi druge opcije! Otrok do 10 let GRATIS!

Grand hotel Donat 4*, Rogaška Slatina: 2x zajtrk
Grand hotel Donat 4*, Rogaška Slatina: 2x zajtrk
Grand hotel Donat 4*, Rogaška Slatina: 2x zajtrk
Grand hotel Donat 4*, Rogaška Slatina: 2x zajtrk
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
206,00 €
Super cena
 
 

Grand hotel Donat Superior 
V celoti obnovljen in klimatiziran Grand hotel Donat Superior se nahaja v samem osrčju Rogaške Slatine, v Evropi poznani predvsem po edinstvenih zdravilnih lastnostih naravne mineralne vode Donat, bogate z magnezijem. Hotel sodi s svojo široko kakovostno ponudbo, z jezikovno podkovanim kadrom in s profesionalnim osebnim pristopom, v sam vrh slovenske hotelirske dejavnosti.
Hotel ima 3 luxurious lifestyle, čudovite stilsko renesančne suite (Leonardo da Vinci, Katarina in Aleksander), 6 predsedniških apartmajev, 12 družinskih apartmajev, 3 superior apartmaje, 7 deluxe dvoposteljnih sob, 2 sobi Panoramic, 76 dvoposteljnih sob, 62 enoposteljnih sob ter konferenčno dvorano s kapaciteto 50 oseb.

SOBE
Udobno opremljene sobe so klimatizirane in imajo balkon, mini bar, sef, sat TV, fen, kopalni plašč, copate in internet priključek. Na voljo je brezplačna wi-fi povezava.

BAZENI
Grand Hotel Donat Superior ima na voljo letni in zimski bazen, kjer se lahko dodatno razvajate s pomočjo whirlpoolov, podvodnih masaž in z vodnimi efekti.  

SVET SAVN
Poleg klasične ponudbe savn (finska, turška, zeliščna, bio in infra rdeča savna), razpolagajo z edinstveno ponudbo v Sloveniji »snežno jamo«, ki nudi obilico snežnih padavin skozi vse leto in pristno Rusko banjo z brezovimi vejami.  

WELLNESS
Wellness center Donat Superior vam nudi širok izbor klasičnih masaž, terapevtskih masaž, ayurvedskih masaž in masaž daljnega Vzhoda. Sprošča napetost in boleče mišice, vzpodbuja delovanja žlez in notranjih organov, poživi limfni in krvni obtok, pripomore k izgubi telesne teže in odpravlja nespečnost.