SUPER CENA za MEGA paket za 2 osebi v Slovenia Eco resortu: 1x nočitev z zajtrkom v glamping hišici + 1-urni zakup finske savne + končno čiščenje + uporaba posteljnine in brisač + parking in wi-fi!

Vrednost kupona je 14 €. Razliko 62 € do polne cene (76 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Slovenia Eco resort, glamping hiške: turistični bon
Slovenia Eco resort, glamping hiške: turistični bon
Slovenia Eco resort, glamping hiške: turistični bon
Slovenia Eco resort, glamping hiške: turistični bon
14,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
62,00 €
Super cena
 
 

Ob vznožju Velike planine, v vasi Godič pri Kamniku, boste našli turistično naselje Slovenia Eco resort. Lokacija, v katero je umeščen resort, se nahaja v osrčju narave, ob reki Kamniška bistrica. Edinstvena lega, svež gorski zrak in neokrnjena narava so naravne vrednote, ki so odlično izhodišče za to, da lahko gostu ponudijo nepozabno izkušnjo in doživetje. Rdeča nit resorta je simbolika Velike planine, s katero gostu približajo tradicijo in etnološko vrednost le-te. Hišice za bivanje sledijo arhitekturi pastirskih koč, kot tudi celotna zasnova etnološko obarvanega resorta.

Slovenia Eco resort ponuja počitnikovanje v popolnoma naravnem okolju, z visokim nivojem udobja, z dodatno ponudbo pa sledijo merilom in zahtevam sodobnega turista - na razpolago sta bazen za otroke in biološki ribnik, v katerem se prav tako lahko osvežite v poletnih mesecih. Ponudba resorta temelji na pridelavi lastne eko sezonske zelenjave, s kmetijo v malem, ki je prav tako umeščena v resort, pa goste seznanijo s slovenskimi in lokalnimi avtohtonimi živalmi ter tako odraslim kot otrokom na delavnicah predstavijo tradicionalne običaje in navade kot so molža krave, pridelava sirov, nega živali ipd. V mini wellnessu se gostje lahko sprostijo v savnah in na masažah. Z dejavnostmi v Slovenia Eco resortu bodo pričarali prijazno vzdušje družinam in posameznikom. Z doživljajskimi etnološko obarvanimi aktivnostmi, ki potekajo na trajnostno naravnanih elementih, skrbijo prav za vse generacije. Vsakdo lahko najde kotiček za mir, doživetja in aktivnosti.

Lesene glamping hišice so primerne za dve osebi. Hišice so prostorne, veliko okno vam omogoča prekrasen razgled, zunaj hišice pa se boste spočili na zelenih površinah v družbi srnic. Sanitarni blok s tuši in WC je oddaljen 20-30 m.
V vseh hišicah je elektrika, niso klimatizirane in v hladnejših mesecih so ogrevane.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!