SUPER CENA za družinski oddih za do 5 oseb v Rogatcu: 1x nočitev v sobi 8 s skupno kopalnico in kuhinjo v Pubyland Rooms&Apartments + družinska vstopnica za ogled Muzeja na prostem Rogatec in ogled Dvorca Strmol Rogatec + posteljnina in brisače + wi-fi in parkirišče!

Vrednost kupona je 20 €. Razliko 80 € do polne cene (100 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Pubyland Rooms&Apartments, Rogatec: turistični bon
Pubyland Rooms&Apartments, Rogatec: turistični bon
Pubyland Rooms&Apartments, Rogatec: turistični bon
Pubyland Rooms&Apartments, Rogatec: turistični bon
20,00€
Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
80,00 €
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,10€ na eDenarnico
14
rezerviranih kuponov
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Pubyland Rooms&Apartments, Rogatec: turistični bon
Poglej ponudbo
17,00 €
Plačilo pri ponudniku: 70,00€
Super cena
Pubyland Rooms&Apartments, Rogatec: turistični bon
Poglej ponudbo
28,00 €
Plačilo pri ponudniku: 115,00€
Super cena
Pubyland Rooms&Apartments, Rogatec: turistični bon
Poglej ponudbo
16,00 €
Plačilo pri ponudniku: 65,00€
Super cena
Pubyland Rooms&Apartments, Rogatec: turistični bon
Poglej ponudbo
26,00 €
Plačilo pri ponudniku: 105,00€
Super cena
Pubyland Rooms&Apartments, Rogatec: turistični bon
Poglej ponudbo
30,00 €
Plačilo pri ponudniku: 126,00€

Podrobnosti o ponudbi

 • Kupite lahko več kuponov, vendar unovčite največ 5 (pet) na posamezno osebo, ostale podarite. Kuponi so združljivi za podaljšanje bivanja po predhodnem dogovoru s ponudnikom.
 • Kuponi so unovčljivi do 31. 8. 2021 (odhod).
 • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: rooms@pubyland.com ali na telefon: 041 785 824.
 • Potrjene rezervacije ni mogoče odpovedati, možna je samo sprememba termina (znotraj datumov unovčljivosti kupona), in sicer vsaj 4 dni pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.
 • Obvezno doplačilo: turistična taksa 1,50 €/osebo/dan, otroci do 17,99 let 0,75 €/osebo/dan.
 • Možna doplačila (dogovor direktno v namestitveni kapaciteti): etnografsko-rokodelska delavnica za vso družino 2,5€/osebo; malica na Rudijevem domu pod Donačko Goro 4,5 €/osebo; zajtrk v namestitvi 5 €/osebo.
 • Ob petkih, sobotah in nedeljah imate na Dvorcu Strmol in Muzeju na prostem možnost sodelovanja na brezplačnih doživljajskih delavnicah (peka žulik – kruhka, steklarska delavnica - napihaj si svoj kozarec, tkalska delavnica - izdelava zapestnice…). Seznam delavnic je objavljen pod koledarjem dogodkov na spletni strani: https://www.rogatec.si/ 
 • Manjši hišni ljubljenčki so dovoljeni (obvezna predhodna uskladitev ob rezervaciji).
 • Prijava od 12.00; odjava do 11.00.
 • Delovni čas Muzeja na prostem Rogatec in Dvorca Strmol: torek-nedelja, prazniki: 10.00-18.00. Muzej na prostem Rogatec in Dvorec Strmol sta ob ponedeljkih zaprta.
 • S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.
 • Možen je tudi takojšen poslovni najem.
 • Ponudnik nastanitve, Muzej in Dvorec so nositelji odgovornih potovalnih standardov slovenskega turizma GREEN&SAFE. Zgotavljajo izvedbo storitve v skladu z določili oziroma priporočili za opravljanje storitve med epidemijo Covid-19 ter izvajajo vse veljavne ukrepe Nacionalnega inštituta za javno zdravje, ki so smiselni za vrsto in obseg dejavnosti, katere nosilci so.
 • Ponudba vsebuje: družinski oddih za do 5 oseb v Rogatcu: 1x nočitev v sobi 8 z uporabo skupne kopalnice in skupne kuhinje z jedilnico v Pubyland Rooms&Apartments + 1x družinska vstopnica (za vse osebe v sobi) za ogled Muzeja na prostem Rogatec in ogled Dvorca Strmol Rogatec + brezplačne doživljajske delavnice vsako soboto in nedeljo + posteljnina in brisače + wi-fi in parkirišče.
 • Vrednost kupona, s katerim si zagotovite rezervacijo, je 20 € (kupona ni mogoče kupiti s turističnim bonom). Razliko 80 € do polne cene (100 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom. Ob rezervaciji obvezno povejte, da boste plačali s turističnim bonom.
Koledar unovčljivosti

ROGATEC

Zgodbo o cvetočem srednjeveškem trgu pripoveduje ohranjeno trško jedro s kar dvema cerkvama štajerskega baroka, grajska razvalina iz 12. in leta 2003 obnovljeni renesančno baročni dvorec Strmol iz 15. stoletja. Nove vsebine dvorcu Strmol danes vračajo življenjski utrip: koncerti, družabna in poslovna srečanja, poročni obredi, slikovite razstave – muzejske in likovne ter pestra gostinska ponudba grajske restavracije Strmol. Zgodbe iz življenja med plemiči in kmeti se nadaljujejo v Muzeju na prostem – obiskovalec jih doživlja in soustvarja: pomaga zamesiti testo in speče svoj kruhek žuliko, se nauči preprostih korakov že pozabljenega ljudskega plesa, si splete zapestnico iz ličja ali na tkalskem glavniku in gleda pod prste spretnemu kovaču.  Rokodelski izdelki so tudi na prodaj v lodnu, muzejski trgovini.  Zgodovinska štajerska kmetija subpanonskega tipa v Muzeju na prostem Rogatec ohranja ljudsko stavbno dediščino in kulturno izročilo prebivalcev Obsotelja. Še danes živimo tukaj ponosni in srčni ljudje, ki skupaj z obiskovalci v našem bogatem izročilu preteklosti iščemo odgovore za sedanjost. Vabljeni v Rogatec!

Pubyland sobe
Sodobno opremljene, svetle in prostorne sobe sredi zgodovinskega trškega jedra Rogatca zagotavljajo udobno in prijetno bivanje.

Več o Muzeju na prostem Rogatec lahko preberete na tej povezavi.
Več o Dvorcu Strmol Rogatec lahko preberete na tej povezavi.

Doživite Življenjski utrip med plemiči in kmeti v Muzeju na prostem in Dvorcu Strmol Rogatec
Dragocene zgodbe Rogatca, strnjene med Donačko goro in reko Sotlo ponujajo dnevni izlet v zakladnico neokrnjene narave in v objem kulturne dediščine, kjer uživajo tako posamezniki kot tudi družine. Življenjski utrip naših babic in dedkov se začuti že ob samem prihodu v kraj s pogledom na cvetoči srednjeveški trg. Doživi in soustvari pa jih v Muzeju na prostem in na Dvorcu Strmol, kjer pomagaš zamesiti testo in speči svoj kruhek »žuliko«, se naučiš preprostih korakov že pozabljenega ljudskega plesa, si spleteš zapestnico iz ličja, gledaš pod prste spretnim mojstrom obrti (kovaštvo, kamnoseštvo) ali si narediš svoj izdelek iz gline. Ljudsko umetnost lahko spoznaš z izdelovanjem rožic iz krep papirja. Rokodelski izdelki so ti na prodaj v Lodnu, muzejski trgovini. Od dvorca Strmol do Muzeja na prostem se lahko podaš peš po sprehajalni poti.

Ob vstopu prejmeš tiskan vodnik, ki te vodi po muzeju ter dvorcu, nato pa tiskovino odneseš s seboj domov. Sprehodiš se med objekti muzeja (Šmitovo hišo, kovačijo, trgovino z mešanim blagom ali Lodnom, gospodarskim poslopjem, svinjakom, kozolcem, Viničarsko hišo ter Kamnarsko bajto, kjer so  ti na ogled na 13 arih tudi ekološki zeliščni vrtovi in tako spoznavaš ter raziskuješ kulturno dediščino naših prednikov, lahko pa le posediš v mirnem, zelenem, cvetočem okolju. Posebnost grajskega ekološkega zeliščnega vrta je ravno v ročni predelavi zelišč v izdelke kot so hidrolati, čaji, naravna mila, začimbe, katere lahko tudi kupiš v muzejski ali spletni trgovini Lodn.

Na dvorcu Strmol so ti na voljo zanimive tematske razstave: 
- gostujoča Društva likovnikov  Rogatec, 
- pa KUHARCA, ki preseneča na podstrešju dvorca in pripoveduje zgodbe o tehničnem razvoju kuhinj in kuhinjskih pripomočkov v preteklosti. Razstava je delo Pokrajinskega muzeja Celje.

Na ogled ti je tudi Rokodelski center Rogatec, ki poleg rokodelskih delavnic pletarske, tkalske, lončarske in steklarske postavlja na ogled razstavo o tkanju ter o STEKLU NA ROGAŠKEM, ki pripoveduje zgodbo oblikovanja stekla, od glažute do steklarne.

Kaj še lahko vidiš in doživiš v Rogatcu?
- Sprehodiš se v Muzeju na prostem Rogatec in si ogledaš največji lokalni muzej na prostem v Sloveniji
- Obiščeš Dvorec Strmol – grajski kompleks omenjen že leta 1436 s stalnimi razstavami, koncerti, delavnicami
- Kreiraš in ustvarjaš na organiziranih delavnicah od 15.00 do 17.00 ure v Muzeju (ob sobotah) ali v Dvorcu  (ob nedeljah), skozi katere doživiš svojo lastno izkušnjo dediščine - Spoznaš zgodovino srednjeveškega trga in sakralnih spomenikov, cerkva
- Raziščeš Pohodniške poti in stranpoti neokrnjene narave
- Prevoziš Kolesarske poti
- Povzpneš se na vrh Donačke Gore (882 m) - štajerski Triglav, ki je razglašen za naravni spomenik, zaščiten gozdni rezervat bukov pragozd, edino rastišče Juvanovega netreska in prva nadelana pot v slovenskih gorah - Skočiš s padalom (po dogovoru z JPK Donačka gora)
- Se podaš na pot okoli ribnika Žabnik in ribariš
- Rekreiraš se v naravi na Čutni poti ali Trim stezi 
- Jahaš konje v Konjeniškem klubu Strmol (predhodna uskladitev terminov) ali raziščeš okolico s konjem  po 7 konjskih poteh
- Okusiš pristno hrano domačega okolja  na kmečkem turizmu ali v Gostišču s 40 letno tradicijo. 
- Se prebudiš v svojem avtodomu ob vznožju zelenih gričev, kjer se svobodno pase več grajskih konjev ter ti postrežejo z ekološkim zajtrkom in čajem iz sosednjega zeliščnega vrta. Lahko preončiš v novem in modernem stilu opremljenem objektu s sobami in apartmaji v samem središču trškega jedra ali pa čisto na vrhu štajerskega Triglava.

Podrobnosti o ponudniku

Zavod za kulturo, turizem in razvoj Rogatec; Pubyland Rooms&Apartments

Ulica Mersijev 15
3252 Rogatec
Slovenija

041 785 824
040 373 000, 03 818 62 00
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ponudba je del kategorij: Hoteli | Šolske počitnice | Hoteli Slovenija | Prvomajske počitnice | Poletne počitnice |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 10
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Lendava, Slovenija

Sladki užitek za 2 v Hotelu Cubis 3* v bližini starega mestnega jedra Lendave

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 252 € do polne cene (262 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 6
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Golte, Slovenija

3-dnevni oddih nad oblaki za 2 osebi v Wellness Hotelu Montis

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 300 € do polne cene (310 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 4
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Zreče/Rogla, Slovenija

Najem opremljenega apartmaja Panorama pod Roglo

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 115 € do polne cene (125 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Super cena
Rezerviranih 3
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Bled, Slovenija

3-dnevni pravljični oddih za 2 osebi v Hotelu Astoria

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 266 € do polne cene (276 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Popoln užitek v dvoje v osrčju zgodovinskega mesteca Bled, obdanega s čudovito jezersko obalo, neokrnjeno naravo ter pogledom na edinstveni Blejski grad!

Super cena
Rezerviranih 7
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Cerkno, Slovenija

3-dnevni termalni oddih s kopanjem v Cerknem

Vrednost kupona je 15 €. Razliko 73 € do polne cene (88 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Super cena
Rezerviranih 44
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Čatež, Slovenija

Enkratna 3-dnevna pustolovščina v Gusarskem zalivu

Vrednost kupona je 26,85 €. Razliko 152,15 € do polne cene (179 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!