Odkrijte veličastni in pravljični Zlatibor! SUPER CENA za mega zimski oddih v Vili Breg na Zlatiboru za 2 osebi: 2x nočitev z zajtrkom v studio apartmaju Zova + wi-fi!

Vrednost kupona je 22,00 €. Razliko 88,00 € do polne cene (110,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Vila Breg, Zlatibor: oddih z zajtrkom v apartmaju
Vila Breg, Zlatibor: oddih z zajtrkom v apartmaju
Vila Breg, Zlatibor: oddih z zajtrkom v apartmaju
Vila Breg, Zlatibor: oddih z zajtrkom v apartmaju
Vila Breg, Zlatibor: oddih z zajtrkom v apartmaju
22,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
88,00 €
Super cena
 
 

Vila Breg je grajena v tradicionalnem planinskem stilu iz izključno naravnih materialov. V interjerju so uporabljene ekološke barve za stene, naravni materiali in premazi na bio osnovi in leseno pohištvo ter antialergijske in antibakterijske odeje in blazine.
Bivanje v lesenem objektu je povezano s številimi pozitivnimi čustvi. Mirno, udobno in naravno okolje bo zagotovili sproščenost. Leseni dizajn prav tako zagotavlja izjemno kvaliteto zraka v zaprtem prostoru, brez oddajanja škodljivih delcev in kemikalij.
Hišo obdaja urejeno dvorišče, terasa in bazen (sezonsko), zato je z vrhunsko storitvijo, ponudbo in lokacijo zagotovo vredna vzdevka "mala tovarna oddiha".

STUDIO ZOVA
Studio je primeren za dve osebi in obsega sobo s francoskim ležiščem in kopalnico. Iz sobe se razteza krasen razgled na Zlatibor in njegova vrha Tornik in Čigoto. V studiu so na voljo televizor, wi-fi in mini hladnilnik.
V vseh apartmajih je kajenje strogo prepovedano! Apartmaji so opremljeni z alarmnimi detektorji. V apartmajih ni kuhinje.

RESTAVRACIJA KAFANICA BREG
V sklopu Vile Breg je tudi kavarna-restavracija. Gostom je ob najemu apartmaja na voljo zajtrk v restavraciji, ki je odprta tudi za zunanje goste. Kafanica Breg vas bo očarala z jedmi, pripravljnimi po tradicionalnih srbskih recepturah, navdušeni pa boste tudi vsi ljubitelji čajev, saj je lokal tudi prava hiša naravnih čajev, pripravljenih iz koščkov sadja in zdravilnih rastlin.

Zlatibor je planota v zahodnem delu Srbije, ki je priljubljena destinacija tako med domačini kot med turisti. Nahaja se v bližini meje z Bonsno in Hercegovino in Črno goro. To območje slovi po svoji naravni lepoti, čistem zraku in blagi klimi ter je priljubljeno tako poleti kot pozimi.
Poleti obiskovalci prihajajo na Zlatibor, da bi se sprostili v naravi, pohajkovali po gozdovih, pohodili po poteh ter uživali v številnih aktivnostih na prostem. Obstaja tudi veliko možnosti za jahanje konjev, kolesarjenje, ribolov in druge aktivnosti.
Pozimi je Zlatibor priljubljeno smučišče, kjer lahko obiskovalci uživajo v smučanju in drugih zimskih športih. Obstaja več prog za smučanje, primernih tako za začetnike kot tudi za izkušene smučarje.
Poleg naravnih lepot ima Zlatibor tudi zanimivo kulturno dediščino, kot so lesene cerkve, etnološki kompleksi in muzeji, ki prikazujejo zgodovino tega območja.
Zlatibor je znan tudi po svoji lokalni kulinariki, kjer lahko obiskovalci poskusijo različne tradicionalne jedi, kot so mesne specialitete, sir, kajmak (mlečni proizvod podoben skuti), ter druge lokalne dobrote.
Skupaj z lepo naravo, športnimi dejavnostmi in kulturno dediščino je Zlatibor priljubljena destinacija za sprostitev in uživanje v čudovitem okolju.

Ponudba je del kategorij: