Nepozaben smučarski dan z vključeno malico! SUPER CENA za dnevno smučarsko vozovnico za odraslo osebo na smučišču Soriška planina + okusna Soriška enolončnica v gostišču Brunarica! ZA SMUČANJE OD PONEDELJKA DO PETKA!

Zagotovite si popolno smučarsko izkušnjo na krasotici med planinami! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Smučišče Soriška planina: dnevna smučarska vozovnica
Smučišče Soriška planina: dnevna smučarska vozovnica
Smučišče Soriška planina: dnevna smučarska vozovnica
Smučišče Soriška planina: dnevna smučarska vozovnica
Smučišče Soriška planina: dnevna smučarska vozovnica
29,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Soriška planina - majhen in prijazen smučarski center

Na meji med Primorsko in Gorenjsko, v objemu gozdov Jelovice in na robu Julijskih Alp, se na nadmorski višini od 1287m do 1550m, nahaja krasotica med planinami, Soriška planina.

Majhen in prijazen počitniški center, le streljaj od slikovite vasi Sorica, skozi celo leto ponuja obilo aktivnosti, čudovite razglede in popoln oddih.

Pozimi na Soriški planini obratuje smučišče, ki s svojo ugodno lego in raznolikimi tereni nudi zimske užitke za vse generacije. Na smučišču obratuje pet naprav; otroška vlečnica Lucija, tri vlečnice in dvosedežnica Lajnar. Poleg alpskega smučanja na desetih kilometrih prog, obiskovalci lahko uživajo v turnem smučanju, teku na smučeh na urejenih progah po gozdovih Jelovice, sankanju, krpljanju in zimskem pohodništvu po okoliških vrhovih. Na smučišču sta organizirani tudi šola smučanja in izposoja športne opreme, ter vrsta drugih zimskih aktivnosti, od otroških animacij do adrenalinskih pustolovščin. Smučišče je s svojim preprostim dostopom, otroško vlečnico in preglednostjo primerno za družine, učenje prvih smučarskih zavojev, šole v naravi, smučarske tečaje in tekme, rekreativno in tudi profesionalno smučanje. Soriška planina razpolaga z dvema homologiranima slalomskima progama, na katerih so se kalila znana imena slovenskega in mednarodnega alpskega smučanja, primernima za treninge mladih smučarjev in zahtevnejša tekmovanja.

Ponudba je del kategorij: